perjantai 4. helmikuuta 2011

Ihmiset on sairaan kauniita, minä olen vieläkin se pullukka

ponski!

jeaaahh

semmost

buksuuuu

hihhi
Moi!
Meillä on nyt ollut tämä nettiyhteys katkolla ja eilen saatiin uusi, tänään vasta ennätin postaamaan. Oli ihan älytön määrä kuvia joista piti valita :D
Meillä siis oli eilen yhteiskuntaopin koe. Huikamala mikä alue, 51 sivua! Noo, ihan hyvin se meni (kai?) Matikantunnit on menny vähän pilkunviilaamiseksi pyöristyssäännöillä leikkiessä ja näin, mutta koulussa on ollut ihan jees viikko.
Tänään käytiin Oonan ja Emilian kanssa Shellillä istuskelemassa ja illemmalla menin Heseen Elisan ja Hannen kanssa. Ja niin loppui miun ostolakko, oon tänään tuhlannu 2 euroa Hesen ranskalaisiin&dippiin, sitten ostin Jossulle ystävänpäivälahjan ja lisäksi sorruin ostamaan alehuivin Seppälästä , hintaa jäi 6,48 euroa :)

nyyy

Ja tässä vähän päivän asuakin näkyy.
Farkkupaita Seppälä
Valkoinen toppi Vero Moda
Käsikorut Nomination ja kirppis
imlost

Muutennnnnnnn! Oonko jo puhunut tästä aiemmin täällä? Siis Fazerilla on tänä vuonna 120-vee synttäreiden kunniaksi kampanja, jossa joka kuukausi palkitaan 120 synttärisankaria Fazerin makeislahjalla mutta itse ei voi osallistua. Niin äiti oli miun puolesta osallistunut ja tänään sain postissa TATTADADAAAAAAA :D Fazerin suklaata! En oo raaskinut vielä avata pakettia mutta eiköhän tuolla ihan Fazerin sinistä ole ;D JESH!

Mut ei miulla nyt muuta ollu, heippa! :))

3 kommenttia:

 1. meidä yk-opin koealue on 150 sivuu -.-

  VastaaPoista
 2. luin eka että se koe oli 51 sivunen xD
  nam, kelpais suklaa mullekki!<3

  VastaaPoista
 3. miia: :s , no mut niinhän se on että siellä lahdessa on vähän korkeempi taso kun täällä savonlinnassa :--)

  Pinja: Joo, tolleen samalla tavalla kävi viimeks just perjantaina ruokalassa :D Kelpaahan se miullekki<3

  VastaaPoista