lauantai 18. kesäkuuta 2011

ROME 2011: pics part 2

Nonii eli jatkuu :) Eli sillon tiistai-iltana käytiin vielä yhessä kirkossa ja sit oli kuoroharkat. Se kirkko oli tosi upee, varsinki noi kattomaalaukset näytti ihan siltä, ku ois ollu jotain patsaita se katto täynnä eikä mitään maalauksia, näytti ihan aidoilta.
kirkko
3D

Kuoroharkkojen jälkeen käytiin vielä Trevillä, eli toivomuslähteellä. Siellä oli tuhat ihmistä, joten kovin hyviä kuvia ei saanu. Ja sit lopultaki se pitkä päivä oli lopussa!
trevi

KESKIVIIKKO
Francesca (jotkut ehkä muistaa miun postaukset viime heinäkuulta ku se oli Suomessa) tuli sitten Roomaan ja mentiin koko kuoron voimin espanjalaisille portaille.
TAPAN
espanjalaiset portaat

Espanjalaisilta portailta käveltiin Pantheoniin, joka on siis aikoinaan rakennettu temppeli sekä roomalaisille, kreikkalaisille että kristillisille jumalille. Sillon joskus aikoinaan kun ihmiset tappeli siitä, kenen jumalat on parhaita tai jotain semmosta, ni sit rakennettiin kaikille yhteinen temppeli. :)
Joo ja sit oli pakollista lepoaikaa, ja sen jälkeen konsertti yhessä kirkossa. Siellä oli aika vähän kuuntelijoita, vaan jotain 10, mut oli ihanaa, ku turistit jotka kävi kattomassa sitä kirkkoo, jäi aina kuuntelemaan pari biisiä :) Nii ja Brittien suurlähettiläs oli kuuntelemassa koko konsertin, ja se kehu meitä! :))
pantheon
fran
mie ja Fran

TORSTAI
Käytiin nopeesti Oopperatalon edessä, ja sit mentiin SHOPPAAMAAN! Shoppailun jälkeen mentiin johonkin kukkulalle jonka nimi on kadonnu miulta jonnekin D: Siellä oli kuiteski jonkun vapaustaistelijan muistomerkki ja sieltä näky melkein koko Rooma.
teatro
roma
vapaus
asd
rooma

Siinä kukkulalla oli myös Villa Lante, joka on semmonen joku suomalainen kartano (?) ja meiän kuoronjohtaja on asunu siellä. Miulle ei oikein selvinny kaikki, mut siellä kai oli joku suomalainen instituutti mut ei se kai tossa ollu? En tiiä... :D Yleensä sinne otetaan asumaan vaan jotain taidehissan opiskelijoita jne. Eikä meillä ollu toivookaan päästä sisälle, ku piti varata aika ja aina ei aikojakaan ollu. PAITSI että sit siihen ovelle tuli joku ukko ja sit meiän kuoronjohtaja meni juttelemaan sille ja sit ku se sano asuneensa siellä ni päästiinki sisään! :o Se oli tosi hieno ja hyvällä paikalla, siis tosi arvokas! :)
villalante
kirkko
(failasin ton kuvan nimen, siis toi ei oo mikään kirkko vaan Villa Lanten katto :D)

Ja siitä kukkulalta laskeuduttiin Trasteveren kaupunginosaan, joka on semmonen taiteilijoiden kaupunginosa. Se oli hieeeeeno ja osittain myös ihanan sympaattinen! Ja se oliki sit torstain viimenen kohde.
pyykkejä
trastevere

Seuraavat päivät sit seuraavassa osassa :)
Tasaa keskelle

2 kommenttia:

  1. Ihana uus ulkoasu ja nimi siu blogilla :D Ja ihania kuvia!! Miekii haluun Roomaa, ku kuulostaa siltä, että teilla oli ihan paras meininki siellä ;) PST. Äiti kerto, et sie olit lähettänyt kortin. Mie en oo viel nähny sitä mut kiitti kauheesti :D

    VastaaPoista
  2. Lasikuula: Oii kiitos! :) Joo, oli parasta ;) JEEE SE TULI JEE :)

    VastaaPoista