keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

cosmetics i use

Mooi eli oon jo pikkasen aikaa miettiny et voisin esitellä teille kosmetiikkaa, mitä käytän. Nää ois nyt sitten jaoteltu muutamaan eri osioon ja sit selitän että mitä kyseiset tuotteet ovat :)

HIUKSET

shampoocond
Käytössä on ollut jo jonkun aikaa TRESemmén shampoo (musta pullo) ja hoitoaine (valkea pullo). En mitenkään erityisesti ylistä yleensä mitään shampoota tai hoitoaineita, nää on ihan yhtä hyviä ku kaikki muutki. Iso pullo on kiva, kun ei tarvitse olla niin usein ostamassa uutta.

random
Bonacuren latvasuoja alkaa olla jo tosi lopussa ja sitä ei oo tullutkaan käytettyä pitkään aikaan. Joskus laitan jos en jostain syystä ehdi laittaa tuota poispestävää hoitoainetta. Cutrinin Choozism Straightenin Spray -suoristussuihketta taas käytän joka hiustenpesun yhteydessä (paitsi nyt kesällä), eli se suoristaa ja toimii samalla lämpösuihkeena. Tähän tuotteeseen oon ollut tosi tyytyväinen! Hinta vähän kirpaisee mutta pullosta riittää kyllä puoleks vuodeksi, että sen puoleen ei kovin kalliskaan.
hairsprays
Miulle on näitä hiuslakkoja muutama kertynyt, lakkaa käytän oikeastaan todella harvoin. Kaikista kuitenkin ihan hyvät kokemukset, Eclipse haisee pahalle.

IHO

skin
Kaksi ensimmäistä ovat vartalon kosteusvoiteita. Natusan väittää imeytyvänsä minuutissa, mutta sitä se ei kyllä tee. Voide on todella löysää ja loppuu nopeasti. Tähän en siis ole kovin tyytyväinen ollut. Freemanin vihreää viinirypälettä sisältävä kosteusvoide sen sijaan on aivan toista luokkaa. Tuoksu on taivaallinen, imeytyy ihanan nopeasti ja jättää todella ihon pehmeäksi. Plussaa myös eläinkokeiden käyttämättömyydestä! Kolmas purkki on käsirasva, jonka ostin Roomasta. Hintaa tuotteella oli huikeat 1,49€, mutta mielestäni ihan toimivaa kuitenkin. Koostumus on sopivan öljyinen. Valitettavasti tuoksua ei ole juuri nimeksikään, mie kun siitä niin paljon tykkäisin jos tuoksuisi joltakin.
perfumes
Laitoin nämä hajuvedet nyt tähän iho-kohtaan. Mie en siis paljoa hajuvesiä käytä, ja sen ehkä huomaa. Ensimmäinen vasemmalta on joku Mini Love -tuoksu, joka tuoksuu miusta hyvältä mutta äitin mielestä tupakalle. Siksi en ole sitä siis paljon käyttänyt :) Tosin se on miun vanhin hajuvesi ja siksi sitä on tuon verran jo kulunut. Keskimmäisenä on Morganin Love de Toi, jonka ostin keväällä. Tuo on ihana tuoksu, oon totaalirakastunut. Kestää myös hyvin päivän mittaan :) Kolmas on joku Chupa Chups -hajuvesi, jonka sain yhdeltä kaveriltani joululahjaksi pari vuotta sitten. Tuoksu on yllättävän kiva ja raikas, mutta tuokin on viime aikoina jäänyt melko vähälle käytölle.

KASVOT

face
Ensimmäisenä vasemmalla Nivean kosteusvoide kasvoille. Perus tuote, ihan tyytyväinen olen ollut. Samoin Nivean kasvojenpuhdistusaine ja kasvovesi ovat mielestäni ihan hyviä tuotteita. Puhdistusaineen siniset hiukkaset ovat hauskoja ja kevyt kuorinta kasvoilla tuntuu mukavalta. Neljäs purkki on vedenkestävänkin silmämeikin poistoainetta. Silmämeikin poistossa vannon ehdottomasti Loréalin nimeen! Nämä öljypohjaiset silmämeikinpoistoaineet sopivat erinomaisesti herkille silmilleni. Halvempiakin silmämeikinpoistoaineita löytyy, mutta laadusta kannattaa kyllä maksaa.

makeup
Tämä kuva näyttää aika tyhjältä, koska kesällä meikkini ei usein sisällä edes näitä kaikkia osia kerralla. Vasemmalla Maxfactorin irtopuuteri, jonka ostin viime syksynä kun kyllästyin siihen, että mineraalipuuteri hajosi aina laukussa. Olen ollut tuotteeseen tyytyväinen, tosin puuteroimisen jälkeen puuteria on kaikkialla... Syy voi kyllä olla myös minussa :D Seuraavana kuvassa Maybellinen huulikiilto, joka on mielestäni kivan näköistä huulissani, mutta ei maistu lainkaan hyvälle. Siksi se on jäänyt aika vähälle käytölle myös. Maybellinen Volum' Express -maskara on minun käyttööni aivan tarpeeksi hyvä. Se tekee ripsistä ihanan tuuheat! Minulla on myös vedenkestävä ripsari, mutta jätin sen kuvan ulkopuolelle koska se on surkea. Viimeisenä kuvassa Maybellinen Dream Matte Mousse -vaahtomeikkivoide, ja siihen olen myös ollut tosi tyytyväinen. En tiedä mitä vauhtia teillä yleensä meikkivoiteet kuluvat, mutta tuo on ollut minulla nyt jo yli puoli vuotta ja vasta nyt se on loppumassa. Tästä olen kuullut huonoja arvosteluja, mutta itse pidän tuotteesta.

KYNNET


nailpolish
Kuvassa kynsilakkoja, joita minulla on vain yksi merkkiään. Tähtikynsilakka on jostakin, ja se on ihan kivaa. Tosin tähdet eivät tahdo tulla ulos purkista ja niitä saa erikseen kalastaa, ja tähdet irtoavat todella helposti kynsistä. Claire'sin tip whitener on ihan hyvä ollut myös, mutta koko kynsiä sillä ei voi lakata kokonaan (mikä ei tietysti ole tarkoituskaan). Lumenen päällyslakka on hyvä ja one touch brush on kiva kun saa koko kynnen lakattua yhdellä vedolla. Punaiset lakat ovat vähän värjänneet lakkaa. Neljäs lakka on joku pikkusiskon random jonka se on ystävällisesti lahjoittanut miulle. Tuo on jo niin vanhaa että kuivuminen vie tuhat vuotta, pitäisi varmaan heittää se roskiin. Ja sitten kuvassa näkyy kynsilakanpoistoaine, Tokmannilta eurolla ostettu ja edullisuudestaan huolimatta erittäin tehokasta.
Kuvasta unohtui H&M:n 95 sentin korallinvärinen minikynsilakka, jonka ostin viime kesänä. Se oli todella hyvää ja peittävää, mutta kuivui aika äkkiä.
mavala
Tässä näkyvät Mavalan kynsilakkani. Musta ja vaalean kerman värinen ovat jo vanhoja, ja ne eivät ole niin hyviä kuin uudet mavalat. Toinen vasemmalta on myös ollut pienoinen pettymys ja se sopiikin lähinnä koristelakkaustarkoituksiin. Se ei levity kovin hyvin ja jää siis helposti paakuiksi. Johtunee varmaan siitä, että se on helmiäislakka, eivätkös ne kaikki ole vähän huonompia kuin muut lakat? Punaiseen ja pinkkiin sen sijaan olen ollut todella tyytyväinen!
lumene
Nämä kolme Lumene Natural Coden kynsilakkaa sain synttärilahjaksi kummeiltani. Ovat toistaiseksi jääneet melko vähälle käytölle siksi, koska värit ovat mitä ovat. Silloin tällöin näillä on kuitenkin kiva lakata kynnet. Harja on tylsän lyhyt, voin kuvitella miten hankala sillä on saada lakkaa tyhjemmästä pullosta... Kuitenkin ihan jees lakkoja, vaikka aika läpinäkyviä.

Tässäpä kaikki tältä erää! En muuten malta odottaa töiden loppumista, koska sitten pääsen taas lakkaamaan kynsiäni....! Tämä heinäkuun aika onkin ollut tosi vaikeaa kun ei kannata päiväksi lakata ja sitten taas esityksiin poistaa lakkoja. Pian taas lakkailemaan!
Onko teillä jotakin samoja tuotteita kuin miulla? Löytyykö niistä lemppareita?

10 kommenttia:

  1. Mavalan kynsilakkoihin oon ite ollu tyytyväinen. Omasta pussista löytyy black sekä london. :)

    Lumene Natural code: oon ite joskus käyttänyt sellasta tummanliilaa lakkaa, ite petyin kovasti, koska pullo oli pieni ja suti vielä sitäkin pienempi, että pohjalle jäi kyllä paljon tavaraa joka sitten kuivui :D ja läpiväkyvää oli kyllä! sai lakata monta kertaa ennen ku lakka muuttui tummaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiva tää kosmetiikka postaus! Ja hieno banneri :)

    VastaaPoista
  3. Musta noi LNC-lakat on tosi hyviä ja niitä onkin muutama. Ainakin mulla levittyy tosi hyvin, eikä tuo pieni harjakaan haittaa (vaikka mulla on yli-isot kädet ja kynnet siis myös, ainakin kavereihin verrattuna:D). Positiivista kokemusta siis vain.

    Malavan lakat on musta huippyhyviä myös, multa löytyy myös tuo mun ikirakkaus London. :) Sekä pari muuta ihastuttavaa väriä.

    Toi suoristussuihke kuulostaa mielenkiintoiselta. Miten se siis käytännössä toimii? Suihkutatko sitä vaan hiuksiin _samalla kun peset hiukse_ vai pesun jälkeen? Ja pitääkö tuon yhteydessä käyttää suoristusrautaa, vai aktivoituuko sitten hiustenkuivaajan lämmöstä yms? Entä mitä toi latvasuoja teke? :D (Käy ilmi jo nimestä, mutta siis miten se suojaa?) Kiva jos vastaat mulle, kysymyksetkin ja koko tää kilometrin mittanen viesti tais olla aika sekavia. :D

    Ai niin, ja piti sanomani, että tosi kiva postausidea! ;)

    VastaaPoista
  4. Taija: Juu, Mavalat on kiistatta tosi hyviä :) Joo, tuo kuvassa oikeanpuolimmaisena on joku tumma liila tai luumunliila väriltään, ja tosiaan tosi ei-peittävää on kyllä. Sudin lyhyys kyllä ärsyttää :D

    Mari: Kiitti! :)

    Orvokki: Mavalaa vois kyllä miultakin löytyä enemmän jos vaan joskus jaksaisin ostaa ;) Joo tota suoristussuihketta laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja sit hiukset föönataan kuivaksi ja sen jälkeen suoristetaan. Kai se suoristaa jonkun verran, en tiedä, mutta ainakin se suojaa hiuksia suoristus- (ja föönaus)toimenpiteessä :) Latvasuoja suojaa latvoja esim. kaksihaaraisten syntymiseltä. Ei ollu sekava viesti ollenkaan ja kiitti paljon! :)

    VastaaPoista
  5. nää sun kaikki kuvat on tosi hyviä ja kivoi !:) ja ulkoasu on ihana:>

    VastaaPoista
  6. tykkäsin paljo tästä postauksesta, huolella tehty! :) itellä aika paljo samoi juttuja ko sul :)

    VastaaPoista