lauantai 16. heinäkuuta 2011

JESSI TIIÄTKÖ MIKS SÄ KILISET? SULLON NII ISO PÄÄ!

korkkarii
PÖ
mansikoitajajogurttii
hattupiä
pinxu
hair
candles
pitsiii
innokas
rasavilli
silmät
flute
tilanne
suttusuu
 valkee toppi H&M keltanen toppi ONLY neule Lindex hame kirppis (ginatricot) vyö Vero Moda (Amsterdam) legginsit Seppälä korut Nomination&BijouBrigitte&random
Moi!
Tänää on ollu aika kiireinen päivä! Ensiks mie heräsin yheksältä siivoomaan ja sit kymmenen jälkeen tuli Lotta. Myö sit käytiin pyörähtämässä kaupungissa mut tavoistani poiketen en ostanu mitää :---D Sit lähettiinki jo serkkujen synttäreille jossa kohteliaasti kieltäydyin heppaleikeistä tällä kertaa ja söin liikaa ja kuvasin söpöö vauvaa joka sai itkukohtauksen just ku se tuli miun syliin (mitä tästä pitäis ajatella?:D) ja sieltä suoraan karon ja loviisan mummolassa käymään :D Voitte arvata millanen meininki siellä on ku 4 nuorinta lasta on poikia, ainaki miun laukku oli aina tiellä laitoin sen mihin tahansa ja myö jouduttiin saatiin perata 5 kiloo mansikoita. Puhetta riitti myös, mie olin jo ihan pää pyörällä ku selostusta tulee joka ilmansuunnasta. Sitä paitsi yks ei sisäistäny että miun nimi on ESSI, ei JESSI. Ja sit ku nousin sohvalta ylös ja kolautin pääni johonki ihme triangeliviritelmään ja se rupes kilisemään, ni kyseinen poika totes otsikon lausahduksen :----D Nyt voisin kyllä tehä jotain kehittävämpää ku taistella tän uuden tekstieditorin kanssa (johon muuten päivitin eilen, köh) ADIOOOOS :)

5 kommenttia:

  1. Sun blogis on kivan vaalee ulkoasu, kivat postaukset ja hieno banneri! ;)

    VastaaPoista
  2. aa mulle tuli nälkä kun näin ton mansikkakuvan ja toi kakku myös.. D:
    mut kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  3. Tää sun ulkoasu blogissas on kiva. ja noi pinkit jutut tekstisä on kiva idea, ja helpottaa jotenki kummasti lukemista:) muutenki oot saannu mielenkiintosia kuvia laitettua^^ ja aivan hirveen kauniski oot:)

    VastaaPoista
  4. Taas kerran tosi kivoja kuvia! :>

    VastaaPoista
  5. Mari: Kiitti!(:

    jade: Haha! Kiitos:)

    Anonyymi: No tulipas kiitosta, kiitti paljon! ^^

    Orvokki: Kiitsan =)

    VastaaPoista