torstai 6. joulukuuta 2012

wondering if i really tried everything i could, not knowing if i should try a little harder


004 058 021 asuu2
006 041  008 010 057 062 016                 
 äiti ja iskä ! asuu 040 044 tässä kuvassa oon lavalla paita nurinpäin päällä... ai mitenniin oli kiireinen vaatteidenvaihto? :D 069c 080
toppi 0,50e ja neuletakki 2e kirppikseltä, molemmat alunperin H&M

Heips! Pakko toivottaa kliseisesti kaikille hyvää itsenäisyyspäivää! Meillä oli eilen koulun itsenäisyyspäiväjuhlat, jotka meidän luokka siis järjesti. Olin ite sekä juontajana että mukana melkein joka esityksessä, joten käytännössä juoksin paikasta toiseen kauheessa kiireessä paikasta toiseen koko ohjelmaosion ajan. No mut hyvää ruokaa, hyvää musaa ja hyvää meininkiä oli ilta täynnä. Nukkumaanmeno sit hieman venähti, joten nyt väsyttää aika lailla. On muuten todella ärsyttävää kun miulla oli ihana mekko mut siitä ei oo edestä päin yhtään järkevää kuvaa!:( Olin muutenki ihan ok:n näkönen eilen, tykkäsin ainaki ite kovasti =) Sitten nuo talviset turistikuvan näköset on sellasia mitä äiti otti miusta yks päivä, ku piti EYP-juttuja varten saada kuva missä ois taustalla Olavinlinna. Niistä tulikin sitten ihan hienoja ja aattelin muutaman pistää tännekin:)
Nyt voisin keitellä vähän teetä ja käpertyy viltin alle lukemaan Tuulen viemää. Ah, ihanaa ku huomennakaan ei oo koulua! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hauska tuo tokan ja tokavikan kuvan kyltti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jep, miustakii se on hieno! :D

   Poista
 2. Mikskä sää haluut isona? Teatterialalle? ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan halua teatterialalle! :D Mistä sait sellasta päähäs? Haluun johonki asiakaspalveluammattiin, mikä mielellään liittyis myös kieliin ja/tai kansainvälisyyteen :)

   Poista