torstai 3. tammikuuta 2013

wearin' my heart on my sleeve, all I see just don't make sense


009 tuulen viemäätumblr_m19euylXxS1r8ciiho1_500-tile uudenvuodenlupauskuvat täältä004 mallorcalta ostettu ristiriipustumblr_mfb5v7K8va1r8ciiho1_500-tile  mika005 sattumalta löytyneet vanhat ruotsin muistiinpanot jotka pelastaa päiväntumblr_mfyxvziHg41r8ciiho1_500-tile  paloma faith008 mummon neulomat villasukattumblr_mg0txuTCcy1r8ciiho1_500-tile  maroon 5011 ihana kamala sts-reppu valmiina suuntaamassa mun kanssa tuusulaan ihanan suvin luo heti huomenna

8 kommenttia:

 1. sulla sentään säily toi reppu hyvänä :D mul kastu ja on nyt iha ruma :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii no toiki kastu vähän mut on kyllä suurimmalta osalta ihan kunnossa! :D rip sun reppu :'--(

   Poista
 2. Essi, mie voin pitää siun kaa Harry Potter maratoonin(; Ja ettii ihmemaan siun kanssa. Siinä on tekemistä tylsille päville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEEE JA SIT MENNÄÄ MYÖS KUVAAMAAN!

   Poista
 3. Oo, Tuulen viemää! Oon jo pitkään halunnu lukee sen, mutta se on sen verran paksu ja mulla on muutenkin koko ajan kirjoja jonossa luettavana, niin en oo vielä kerinny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä myös tosi pitkästyttäviä kohtia, mut yhtä kaikki samalla se on myös ainoo kirja joka on ikinä saanu miut itkemää! Osansa oli ehkä 38.5 asteen kuumeella mut silti nostattaa pintaan paljon tunteita, suosittelen raivaamaan sille aikaa!

   Poista
 4. Oot ihan sika nätti ja ihana ihminen, jos joku sanoo joskus jollain muulla tavalla, se on varmasti väärinkäsitys tai johtuu jostain muusta! Oikein ihanaa vuotta 2013 sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öh voi kiitos!:) Ihanaa vuotta sinnekin!

   Poista