sunnuntai 5. tammikuuta 2014

2013 - what a year !

Image and video hosting by TinyPic
Tammikuu aloitti vuoden, tosin ei kovin hilpeästi, koska mie toivuin vaikeasta polvileikkauksesta enkä päässyt omin avuin mihinkään, eli en siis myöskään millekään hauskoille reissuille. Tammikuussa oli kuitenkin vallan mahtava EYP:n kansallinen istunto Joensuussa. Se viikko joka siellä vierähti oli aivan mahtava! Niin ja kävinhän mie sitä ennen Suvin luona ja meillä oli kielikurssimiitti Helsingissä - reissu, jolle sain lähtee ainoostaan kauheiden vakuuttelujen jälkeen, että kyllä mie selviän keppien kanssa junassa jne. Tammikuun lopuilla oli paitsi koeviikko myös miun 18-vuotissynttärit! Ja niin miusta tuli aikuinen, vakaa ja viisas (joo..)

Image and video hosting by TinyPic
No meiän ihana helmikuu! Kaikkein tärkeimpänä tästä kuusta muistuu mieleen wanhojentanssit! Unelmien prinsessapäivä täynnä hohtoa :) Sitä ennen hyvästeltiin rakkaat abit, kun taas Saara tuli meiän luokalle ja loppu onkin historiaa ~. Miulla oli maailman ihanimmat synttäribailut ja siltä päivältä jäi monta ihanaa muistoa. Loppukuusta oli hiihtoloma, jonka vietin riparilla isostelemassa. Oli oikein mahti leiri! Niin, ja ei pidä unohtaa - sain myös ajokortin helmikuussa, heti kunhan olin myöskin kuntoutunut polvileikkauksesta!

Image and video hosting by TinyPic
Maaliskuussa kevät alkoi tehdä tuloaan oli vielä ihan talvi, kävin ihanan Veeran luona Salossa, tutustuin paremmin Saaraan, mutta paljon muuta en tehnykkää ilmeisesti :--D

Image and video hosting by TinyPic
Huhtikuussa vaihdoin miun huonessa järjestystä ja heitin varmaan viis kiloo roinaa menemään, meidän vuoden aherrus musikaalin kanssa palkittiin upeilla onnistumisilla esityksissä, ja myös musikaalin takia miun hiukset sai väriä ensimmäistä kertaa koko kuontalon verran. Eikä millään söpöliinillä värillä, vaan harmaalla. Niin. Kävin myös Wilman kanssa oppilaskuntafestareilla Mikkelissä ja Rebecan luona Siilinjärvellä ja näin muitakin kavereita :)

Image and video hosting by TinyPic
Kesäkuu meni harmaista hiuksista eroon pyristellessä ja saapuvaa kesää ihmetellessä. Musikaalin jälkeen koitti ihmeellinen vapaus iltapäivisin, mutta toisaalta viimenen koeviikko kolkutteli ovella. Äiti ja iskä lähti lomailemaan Kreikkaan ja myö oltiin Elinan kanssa talonvahteina :--)

Image and video hosting by TinyPic
Kesäkuussa ihana kesä saapui, päättäreiden kautta lomailun makuun kunnes työt Prismalla alkoi, ja sittenhän sitä töitä paiskittiinkin ihan urakalla. Ihanan Saaran synttäreitä juhlittiin kuukauden puolivälissä ja juhannustakin vieteltiin parhaassa seurassa.

Image and video hosting by TinyPic
Heinäkuussa tein töitä sekä prismalla että oopperajuhlilla, vietin mahtavaa kesää, kävin suvin luona ja näin muutenki paljon kavereita, pääsin viimesellä niistä harmaista hiuksista eroon ja loppukuusta matkustin Liettuaan sellaselle leirille. Kuulostaa ehkä oudolta ja myöhän oltiin lähössä sieltä kotiin eka päivänä, mut loppujen lopuks koko homma kääntyki niin mahtavaks kokemukseks, että voisin lähtee takasin vaikka tältä istumalta.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Elokuussa ouduttiin kotiutumaan Liettuasta ja koulu alkoi. Oltiinkin yhtäkkiä lukion vanhimpia! Mikä outo tunne. Meillä oli myös EYP-viikonloppu Kuopiossa organiser"koulutuksen" merkeissä :)

Image and video hosting by TinyPic
Syyskuussa käytiin Janikan kanssa unohtumalla reissulla Kuopiossa ja Iisalmessa - ikinä ei varmasti oo ollu niin kivaa! Luin kirjotuksiin ja kaipailin Liettuaan, syksy saapui ja olin paljon kavereiden kanssa!

Image and video hosting by TinyPic
Lokakuussa ulkona oli vielä tosi kesästä ja ihanaa, mutta oli niitäki kylmempiä päiviä. Meillä oli koulussa pukeutumisen teemaviikko, tuossa oikeessa yläkulmassa näkyyki miun kasaripäivän ulkonäköä :--) Veera vietti oman syyslomansa miun luona ja lopulta meiän itäsuomalaistenkin syysloma saapui odotettuna ja se huipentui EYP:n Kuopion alueelliseen istuntoon. Oli ihan parasta!

Image and video hosting by TinyPic
Marraskuu eli infernaalisen säntäilyn kuukausi. Liikaa EYP:tä, liikaa koulua, liikaa stressiä. Kaksi EYP:n alueellista istuntoa, lisäks Maata näkyvissä -festarit. Kaikki sinällään ihania juttuja, mutta kun ne ympätään kolmeenkymmeneen päivään... Marraskuussa tuli siis reissattua ja nähtyä maailmaa ja hädin tuskin tuli ollenkaan nukuttua :--D

Image and video hosting by TinyPic
Nää perinteiset: itsenäisyyspäiväjuhla, joulumyyjäiset, Lucian päivä (mikä tarkottaa kokonaista päivää valkosessa kaavussa tuulen ja pakkasen armoilla kierrellen eri paikoissa ja Lucia-laulu lauletaan n. satamiljoonaa kertaa), joulujuhla, joulu, uusvuos... Joulukuu on ihanaa aikaa, mutta samalla myös aika kiireistä. Ja tän joulukuun ehdottomasti huonoin puoli oli se, kun lumet suli =(

Huh, siinä! Eihän tähän mennykää ku ikuisuus :-D Olipa miulla vuosi, kerrassaan ihana sellanen, noin niinku päällimmäisten mietteiden perusteella :--)

1 kommentti: