torstai 6. helmikuuta 2014

and it's killing me when you're away

 photo 190_zps9021dfab.jpg  photo 189_zpsb201c090.jpg  photo mie_zps80b743c8.jpg  photo miekoulussa_zps7f5ed8ae.jpg  photo 154_zpsc52b5cdd.jpg

Moikka!
Naama kertaa kuusi ja random kuva rauhallisesta koti-illasta. Koulu loppui, ja kaikkein kammottavinta tässä on se, ettei meillä ole enää lupa käydä syömässä koulun ruokalassa ja ykköset vallotti meidän kotiluokan, koska niiden omassa luokassa ei toimi ilmastointi. Meidät on siis potkastu pihalle ja kunnolla. Preliminäärikokeet on nyt takana ja niiden perusteella ois vissiin ihan tarpeen lukea yo-kokeita varten. Mutta äikän preli meni hyvin! Se oli siis tekstitaidon koe ja sain yhdestä vastauksesta 6/6 pistettä, ja ne kaksi muutakin meni ihan hyvin! Huomenna oliskin vuorossa tekstitaidon yo-koe. Apua! Ens viikolla on jo kielten kuuntelut ja äää mihin tää aika katoaa...?!

Tällä hetkellä miun ehkä pitäis olla tekemässä yh:n oppimispäiväkirjaa, joka piti palauttaa jo eilen mutta joka on vielä vähän vaiheessa.. ihan epäreilua, että koulumotivaatio ottaa äkkilähdön just sillon, kun ois kaikkein tärkeintä saada opiskeltua. No, miusta joka tapauksessa tuntuu että tälleen bloggailemalla se oppimispäiväkirja ei ainakaan valmistu, joten taidan joutua nöyrtymään ja avaamaan sen tässä... :--D miten teillä meni prelit tai muut kokeet?:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti