lauantai 5. huhtikuuta 2014

TALLINN 2014 OSTOKSIA

 photo 005_zpsbef4c48f.jpg
new yorker photo mekko_zps96e17ac2.jpg
new yorker photo 023_zps1fd78999.jpg chai latte jostain marketista, victoria's secret -rasva Viru Keskuksen VS-kojusta. Tuo rasva muuten tuoksuu aivan todella taivaalliselta! photo 018_zpsa1ca275f.jpg
reserved

Ihan hävettää, miten ryppysiä vaatteita teille esittelen :--D Ja tää saaliski näyttää jotenki mitättömän pieneltä, haha! En mie siellä sit niin paljoo tainnutkaan shoppailla. Tosiaan se toinen mekko on esittelemättä, mutta saatan käyttää sitä yo-juhlissa, joten en siks halua sitä vielä kaikelle kansalle paljastaa ;)

Nyt makailen kotona kipeenä. En itse asiassa itekkään tienny mikä miulla oli, ennen ku just äsken sain päähäni kirjottaa saikkupapereissa näkyvän diagnoosin googleen ja kas, angiinahan miulla siis on :-D kumma kun eivät voi lääkärissä puhua asioista niiden oikeilla nimillä vaan pitää käyttää sitä mahdollisimman monimutkaista nimeä. Voimat on joka tapauksessa aika lailla poissa, mutta samalla alan kyllästyä tähän sängyssä makailuunkin. Ehkä mie tästä vähitellen taas paranen! Oon aina kerran vuodessa kunnolla kipee, ja se jotenki aina sattuu tähän huhtikuun alkuun, haha.

Nyt mie taidan mennä kattelemaan, josko telkkarista tulis jotain kivaa. Moikkamooi! :--)


9 kommenttia:

 1. Missä toi VS-koju sijaitsee siellä Viru Keskuksessa ja millanen hintataso noissa tuotteissa on? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööm, se on siinä katutason kerroksessa keskellä, siinä on kaikenlaisia "kojuja", joissa on esim. koruja, krääsämatkamuistoja ja meikkejä. Yks niistä on sit näitä VS-juttuja, ja toi rasva makso 20e, eli onhan se vähän hintavampi ku esim netistä tilatessa :)

   Poista
  2. Mutta oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua siinä! Haistelin noita sata kertaa ja kyselin ja se osas kertoo kaikista ihan tarkkaan et mikä tuoksuu kukkaiselta, mikä raikkaalta, mikä makeelta yms. Olin siitä asiakaspalveluksistaki niin tyytyväinen et ei tuota voinu jättää ostamatta :D

   Poista
 2. myytiinkö siinä kojussa muuta kun noita kauneus/kosmetiikkatuotteita? :) et ei sattuis puhelinkuoria ym olee?

  VastaaPoista
 3. Tiiätkö yhtää miten kaua se koju in siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä voi väittää tietäväni, mutta kuvittelisin, että se on semmonen aika lailla pysyvä juttu :)

   Poista
 4. Hei saiko tuolta VS kojusta ne Victoria's Secretin kassit?

  VastaaPoista