lauantai 29. elokuuta 2015

WINDSOR

 photo 449_zpsmgzfd1so.jpg  photo 450_zpsyfgadtgg.jpg  photo 481_zpsj0vwo5vx.jpg  photo 477_zps5yyg75wg.jpg  photo 458_zpshtj0ewih.jpg  photo 456_zpsjwjrna1v.jpg  photo 519_zpsude25y4l.jpg  photo 502_zps5t0utnyg.jpg  photo 523_zpsye0xadvx.jpg  photo 494_zpsoi5pfefr.jpg  photo 486_zpsctfnuchk.jpg  photo 500_zpsbztoivpk.jpg  photo 524_zpsgleihg2s.jpg

Perheeni ollessa Lontoossa teimme päiväreissun aurinkoiseen Windsoriin. Jos ihan rehellisiä ollaan, en tiennyt, että paikka on tuollainen turistirysä. Isäni toivoi, että matkustaisimme sympaattiseen pikkukaupunkiin, ja noh, Windsor oli kyllä ihan kaunis, mutta ei siellä sitä autenttista englantilaisen pikkukylän suloisuutta ja kauneutta ollut kyllä.

Reissullemme sattui loistava, lämmin ja aurinkoinen sää. Kiertelimme ympäri keskustaa, mutta emme raaskineet maksaa itseämme sisään Windsorin linnaan. Miksi kaikki nähtävyydet ovat niin kalliita Englannissa? Kuvitelkaa, jos Olavinlinnaan olisi 40€ sisäänpääsy, kuinka moni siellä kävisi?

Kiertelimme läpi muutamat Windsorin kaupat, herkuttelimme kakuilla ja italialaisella ruoalla. Äitini ja siskoni tekivät mainioita kirpputorilöytöjä, mutta itse en löytänyt mitään. Kävimme myös paikallisessa kirjastossa, sillä kirjastovirkailija-äitini on aina niistä kiinnostunut ;-) Illan tullen palasimme väsyneinä Lontooseen tyytyväisinä mukavaan päivään! :-)

2 kommenttia:

  1. Windsor näyttää niin kivalta, siellä haluaisin käydä! Ehkä seuraavan Lontoo-visiitin yhteydessä... Windsorin linnassakin ois kiva käydä :) Mutta en ihmettele että oli ihan täynnä turisteja, Lontoo, Windsor ja Bath taitaa olla ne Englannin top kolme pahinta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä kiva paikka! Joo, linnakin hpukuttelee, mutta se pääsylipun hinta... Aiai! Haha jep, uskon :-D

      Poista