maanantai 16. marraskuuta 2015

Lomafiiliksiä

Oho! Koko lomaviikko vierähti ohi lähes huomaamatta, ja blogi jäi ihan huomiotta. Lomalla kävin kahdesti ulkona syömässä, shoppailin, sisustin ja katsoin paljon telkkaria (harvinaista miulle!). Vietin laatuaikaa ystävien kanssa ja vahdin lapsia.


Löysin aikoja sitten kirppikseltä avaamattoman Big Bang Theoryn 1. kauden £1 hintaan, joten nappasin sen mukaan. En sitten koskaan ehtinyt sitä katsoa, mutta loman alkajaisiksi tartuin siihen, kun nyt miun huoneessakin on sellainen luksustavara kuin telkkari! En oo koskaan seurannut kyseistä sarjaa mitenkään kovin huolellisesti, joten ajattelin, että olis kiva katsoa sitä ihan päätekemksenä, ja oikeassa olin! Sen päätyttyä kaivoin toisesta laatikosta Frendien 9. tuottarin, ja tuijottelin sen sitten loppuloman ratoksi. Eilen viimeinen jakso loppui sopivasti puoli kymmeneltä. Muistan sanoneeni, etten ole telkkarinkatsojatyyppiä, mutta nämä klassiset hömpät on kyllä kivaa aivojen nollausta.


Löysin primarkista ihanan juhlavan paidan, jossa on nuo kultaiset narut. Tykästyin siihen kovasti, ja on kivaa, kun kaulakoru tulee jo paidan mukana :-). Oranssinpunainen neulekaulahuivi puolestaan oli niin mojovassa alennuksessa Zarassa, ettei sen mukaan nappaamista tarvinnut kovin kauaa harkita. Siinäpä ne pääostokset, lisäksi ostin vain uudet legginsit ja pari sisustusjuttua joululahjojen lisäksi.


Halloween on ohi, joten jouluhässäkkä on päällä. Itse en edes yritä vastustaa, faktahan on se että rakastan joulua, joten miksipä tästä jouluhässäkästä ärsyyntymään! Jouluvalot palavat jo ympäri Lontoota, kaikkien kauppojen jouluosastot pursuavat tavaraa, kahviloiden talvisesonkikahvit ovat palanneet valikoimiin ja minä olen ostanut jo (elämäni ensimmäisen) joululehden, -kortit sekä huippukivoja joululahjoja ja paketoinutkin ne jo!


Viikonloppuna värjättiin Tian hiuksia vähän radikaalimpaan suuntaan. Tiasta oli kiva rentoutua kun joku muu hoiti värjäyksen, ja mie pääsin taas leikkimään kampaajaa.


Perjantai-iltana lähdettiin aika ex tempore Tian kanssa kreikkalaiseen ravintolaan syömään. Paikka oli kävelymatkan päässä, ja päästiin sisään ilman pöytävarausta. Vielä sunnuntaina hoettiin molemmat, miten hyvää ruoka oli! Syötiin alkupaloiksi tsatsikia, halloumia ja kreikkalaista salaattia. Pääruokana Tialla oli lihapullavarras, jolle kyllä oli hieno kreikkalainen nimi, ja miulla moussakaa eli munakoiso-peruna-lihavuokaa, siis vähän kuin lasagnea, mutta lasagnelevyjen tilalla perunaa ja munakoisoa. Ruoka oli suussasulavan hyvää! Jälkkäriksi Tia otti jääkahvia ja jaettiin kolme pientä mutta herkullista baklavaa. Palvelu oli tosi ystävällistä ja koko illallinen parhaita kokemuksia pitkään aikaan :-)


Tänään olikin mukava palata töihin, kun pikku pirpana oli selkeästi iloinen miut nähdessään. Tytön unirytmi vaan on aikaerorasituksen takia vähän vinksallaan, joten olen nauttinut ylhäisestä yksinäisyydestä heti aamusta, kun tyttö nukahti ekoille päikkäreille jo yhdeksän jälkeen. Luulen kyllä että tuolla kohta heräillään, joten taidan vaihtaa älylaitteet neulepuikkoihin ja tehdä niin monta riviä kaulahuiviani kuin vain ennätän. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama paita Primarkista sekä mustana et punasena. Ite tykkään siitä just samasta syystä! :DD

    VastaaPoista