torstai 25. helmikuuta 2016

CHINESE NEW YEAR


Sunnuntaina 14.2. juhlittiin paitsi ystävänpäivää, täällä Lontoossa myös kiinalaista uuttavuotta vähän myöhässä. Käytiin katsomassa paraati noin miljoonan muun ihmisen kanssa, ja kuvista nähnee, että miun paikka ei ainakaan päätä huimannut... Pituuteni oli se, joka pelasti.

Päivä oli kaunis ja onneksi kuiva, mutta myös aivan pirun kylmä. Mikä siinä onkin, että aina, kun lähtee johonkin paraatiin tai muuhun juttuun, tuntuu, kuin maailmankaikkeus yrittäisi jäädyttää hengiltä??

Väriloistoa ei paraatista puuttunut. Käytiin myös Chinatownissa, ja visiitti muuttui odotettua pidemmäksi, kun juututtiin älyttömään ruuhkaan. Ei, ruuhkajunassa ei ole paljon ihmisiä, eikä Oxford Streetillä, ei edes Lumieressa ollut tällaista tungosta. Juututtiin nimittäin jollekin Chinatownin kadulle ainakin vartiksi, kun siellä oli niin paljon ihmisiä, ettei kerta kaikkiaan päässyt eteen eikä taakse. :-D Paettiin lopulta tungosta Wahacaan herkuttelemaan. Siitä ehkä kuvia myöhemmin!

Miulla on nyt edessä loma, ja sunnuntaina suuntaankin lämpimään! Yritän purkaa näitä rästipostauksia blogiin ennen reissua ja ajastaa reissun ajaksi, että pääsen reissun jälkeen purkamaan hyvällä omatunnolla niitä kuvia. Saa nähdä, toteutuuko kunnianhimoinen tavoite, on nimittäin muutama kuva jemmassa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti