maanantai 28. helmikuuta 2011

We are all born superstars

Moi!
Olin tänään äitin kanssa järjestämässä kirppispöytää ja sitten käytiin InterSportissa katsomassa takkia joka ei sitten ollutkaan niin kiva, ja lisäksi mentiin Seppälään. En tiedä muista kaupungeista, mutta Savonlinnan Seppälä on nyt remontin keskellä ja sieltä ei kai ole mennyt paljoa tavaraa kaupaksi, niin siellä on 1, 2 ja 3 euron rekit ja tooosi paljon tuotteita -50%. Eli tykkään!

28.2
Punainen paita kirppis (H&M) 1e
Mekko Seppälä 20e (tälle jäi vielä näin paljon hintaa vaikka oli alennuksessa -50%. Onneksi mamma betalar!)

raitaa
Puuvillalegginsit, lahkeissa raidat Seppälä 5e
Vihreät sukkahousut Seppälä 5e

mokka
Kengät Seppälä 7e (onneks nää ei näytä jalassa yhtä tyhmältä kuin tässä kuvassa)

hamonen
Musta vetoketjuhame Seppälä 7,50e

Tuossa nuo ostokset siis. Ihan tyytyväinen olen, varsinkin kun reissu kulutti omaa kukkaroa vain eurolla :D

Meidän Mikkelinreissu siirtyi keskiviikkoon. Äh! Mie just en malttais odottaa että pääsisin sinne shoppailemaan ja nyt minuu kiusataan siirtämällä sitä koko ajan :( Tänään alkoi myös yhteishaku ja minuu ei lainkaan stressaa se, mihin oon hakemassa, mutta entäs jos teen jonkun virheen ja haen jonnekin Rovaniemelle tuon Rantasalmen sijaan.. :D Pitää myös muistaa tehdä se itse haku :D
Kun ei eilen päästy äidin kanssa sinne leffaan, niin katsottiin sitten Neloselta Pretty Woman, jonka pääosissa nähdään Julia Roberts ja Richard Gere. Vaikka tuo ei mikään uusin leffa ole (ensi-ilta 1990) ja sen kyllä näki mm. lankapuhelimista, niin mie kyllä tykkäsin.

Mummo ja pappa oli lähdössä Egyptiin mutta siellä olevien levottomuuksien takia matka vaihdettiin Madeiran matkaan, joten nyt ne on lähdössä sitten sinne. Tänään isukki hakee ne mummolasta yöksi tänne. Lento lähtee ihan täältä Savonlinnasta ja lentoasemalla pitää olla klo 7.15 aamulla eli tuolta 40 kilometrin päästä pitäisi lähteä ihan turhan aikaisin, joten näin siis. Äitin kanssa ajateltiin leipoa laskiaispullia herkuteltavaksi tänä iltana :) Mutta, eipä miulla muuta tällä kertaa :)

Ps. Heräsin kahdeksalta kun kerrankin sais nukkua >.< Lomalla pitäis nukkua pitkään!

EDIT// Koska olin käyttänyt tyhmää hymiötä niin tää heitti häränpyllyä joten piti vähän korjailla :)

10 kommenttia:

  1. mitä sie rantasalmelle?

    VastaaPoista
  2. Pinja: Kiitti! :)

    Anonyymi: Lukioon siis, kun siellä on se ilmaisutaitolinja. :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihan tämmönen kiva blogi, kuvia voisi olla muitakin kuin vain esim. ostoksista! Tekstiä ei aina jaksanut lukea, mutta muuten ihan jees ! (:

    - salaattikuutio

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo musta vetoketjuhame ja nuo kengät! Ei kyllä näytä tuossa kuvassa yhtään tyhmältä ja uskon että jalassa näyttää vielä paremmalta :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Kiitti :) Mutta kurkkasitkos yhtään postausta pidemmälle, siellä on kyllä muutakin kuin "vain ostoksia"? Tämä vain sattui olemaan ostospostaus :)

    Hanilo: Kiitti ! :))

    VastaaPoista
  6. kiva blogi, kivoja kuvia =) olet nätti!

    VastaaPoista