tiistai 3. toukokuuta 2011

I only need your name to call the reasons why I fall

munkkiiii

kuparii

nam:p

suloooo

todo

enqq
Moi!
Nyt kyllä ärsyttää ja nolottaa ku kattoo näitä miun kuvia ja vertaa muiden blogien kuviin. Tässä(kään) postauksessa ei oo kenestäkään ihmisestä kuvia! En tajua miten tää on menny tähän, mutta nykysin nään taas jotenki tosi vähän kavereita, eikä koskaan kyllä kuvia oteta :( Eli tääki päivä on menny nyt tuon to do -listan mukana, ensiapukoulutus oli ja nyt yritän epätoivosesti irrottaa itteni tästä koneelta ja edetä tossa enkun lukemisessa ekaa kappaletta pidemmälle. Jotenki se ei vaan taas tunnu onnistuvan... :D Ai nii, kemiassa päällystettiin avaimia kuparilla elektrolyysin avulla (selittäiskö joku, en välttämättä ihan tainnu tajuta..?:D) ja oon tässä nyt syöny muutaman(kymmentä) munkkia liikaa. Joo mut nyt mie meen syömään ja lukemaan sitä enkkua! :)

2 kommenttia:

  1. munkkeja ja simaa!!! nam! me tehtiin ite, teittekö työ? :)
    meillä on sama enkun kirja!! mutta meillä on ollu jo aikaa sitten toi koealue:D ja kpl 17&18-koekkin oli pari päivää sitte. ::) ei enää kokeita enkussa, jei!

    VastaaPoista
  2. Tehtiin ite juu, sekä mummolassa että kotona :)
    Ja myö nyt kai ollaan jotenkin jäljessä, meillä ei ylipäätään ole kuin kaks enkunkoetta lukuvuoteen eli siks läheskään kaikki kappaleet ei kuulu koealueeseen :---)

    VastaaPoista