perjantai 6. toukokuuta 2011

Moni kakku päältä kaunis... toisin kuin meidän

chilii

c00l

chocoo

bigeye

rouhee

KAAATO

kaqq
Heips!
Leipaistiin tänään Emilian kanssa tulinen suklaakakku. Korvattiin kakun jalapenot chilijauheella, mutta oltiin vahingossa liian arkajalkoja ( + chilin parasta ennen -päiväys oli 13 vuotta sitten) joten chili ei maistunut kakussa vähääkään. Lisäks kuorrutus meni sähläykseks, joten kakkua ei voi kauniiksi kutsua. Tuon ylläolevan palan kustomoin väkivaltaisin keinoin kuvattavan näköiseksi. Hyvää se kuitenkin on :)
Kipaistiin äitin kanssa iltapäivällä kaupunkiin ettimään miulle päättärimekkoa. Seppälästähän se ( ! ) lopulta löytyi ja siihen ihan täysin yhteensopiva neuletakki kaveriksi. Koska äiti oli hölläkätisellä tuulella, sain myös farkut ja kahdet sukkahousut :D Eikä pidä unohtaa näitä:

loreal
True Match -meikkivoide ja silmämeikinpoistoaine, Citymarketista, molemmat -40 % alennuksella.

Tajusin jossain vaiheessa tänään, että unohdin siitä Amsterdam-postauksesta yhden päivän asun. Maanantaipäivän hyppelin ympäri Amsterdamia tällaisessa asussa:

asuu
Hame Seppälä, toppi H&M, ruutupaita kirppis (Only), kengät vanHaren

Jossain välissä päivää huomasin kerääväni katseita ja huomasin että näytän suurinpiirtein lentoemännältä tai tarjoilijalta tuosta vyöräröltä alaspäin. Ihan sama, täällä ei kukaan tunne minuu ja saan rauhassa näyttää lentoemännältä, ajattelin ja annoin palaa vaan. (Jumitusilme seuraus koko päivän kävelystä ja shoppailusta.)

No mutta jokatapauksessa, pitäkää hauska viikonloppu ja muistakaas hemmotella niitä äitejänne! :)

6 kommenttia:

 1. joo iha ku oisin raskaana tuossa yhessä kuvassa :---D

  VastaaPoista
 2. oi, siula on ihanat jalat!:o ♥

  VastaaPoista
 3. No mitä siitä vaikka ulkoanäkö olisikin vähän kökkö (terv. nimimerkki kokemusta on :D), tärkeintä että maistuu hyvälle! 8)

  VastaaPoista
 4. Emilia: Etpäs :--D

  Anni: Ai :D Kiitos <3

  Pinja: Totta :---DD

  VastaaPoista
 5. aaa toi kakku näyttää hyvältä oikeesti.. varsinki toi taikina kuva.. :pp

  VastaaPoista
 6. Hihihi :) Kiitos! Hyvältä se myös maistui :)

  VastaaPoista