perjantai 1. tammikuuta 2010

Mä lyön päätäni seinään vasta kun sua lähellä nää en

Hellou. Nyt on siis uusi vuosi, vuosi 2010. Eipä tunnu sen erilaisemmalta kuin eilenkään.
Olin siis Yuilla kylässä kun sitten jäinkin yöksi! Ei hammasharjaa tai yöpukua... Noh, sain Yuin äidiltä uuden hammasharjan (-Ei tartte palauttaa huomenna, Yuin äiti vitsaili) ja that's it.

Meillä oli kyllä jännää.

Kirjoitimme uudenvuodenlupaukset paperilapuille Yuin kanssa ja heitimme ne leivinuuniin. Siis siellä oli tuli. Sinne meni uudenvuodenlupaukset, toivottavasti osaan pitää ne =)

Kun veimme koirat pihalle, ensin yhden, huomasimme kuinka yhdelle kadulle pysäköi auto outoon paikkaan. Minä nappasin tuon pikkuisen koiran syliini ettei tassut jäädy raukkaparalta. Sitten juoksimme. Auto oli jättänyt valot päälle, mutta ketään ei tullut ulos. Seisoimme varjossa koiran kanssa ja tarkkailimme autoa. Lopulta autosta sammuivat valot ja sieltä tuli joku ulos. Tämä joku käveli ensin tiellä omituisesti, paikallaan reunasta reunaan, reunasta reunaan, kuin olisi päätellyt ommelta ompelukoneessa. Sitten hän katosi ja alkoi kuulua omituista suhinaa ja pamaus. Silloin juostiin karkuun! Vietiin tuo yksi koira sisälle ja otettiin kaksi muuta. Lähdettiin katsastamaan tilannetta jälleen. Miehellä (sillä mies se oli) ei ollut vieläkään mitään valoa, mutta sen sijaan hänellä oli joku potkurin tapainen, jota hän työnteli tiellä. Kun menimme katsomaan lähempää --- Mies katosi!! Katsoimme monta kertaa, mutta mies ei tullut näkyviin uudestaan. Lopulta meidän täytyi uskoa, että hän on kadonnut, joten lähdimme takaisin. Koiratkin alkoivat jo jäätyä...

Sisällä sitten lämmittelimme ja mietimme pientä seikkailua vuoden lopuksi.

Sitten dipattiin. Oli monta dippikastiketta (sinihomejuusto otettiin pois. Ei kiitos) ja porkkanaa, paprikaa, kurkkua ja jotain sipsejä dipattavaksi.

Sitten katselimme yläkerran ikkunasta kuunpimennystä. (Se oli eilen illalla.) Ei kyllä ollut kovinkaan kaksinen kun Kuu peittyi vain tosi vähän.

Seuraavaksi ammuttiin raketit. Menimme pellolle ja katselimme kuinka Yuin isä ampui raketit. Minä ja Yui jo lähdettiin raketeista vielä kauemmas kun näytti että ne tippuu niskaan. Sitten saatiin polttaa tähtisadetikkuja. Osa oli värillisiä. Sitten niistä muodostuneella savulla kirjoittelimme Yuin kanssa omia nimiämme ilmaan ja piirtelimme sydämiä ja palloja. Lopulta, jäisinä, menimme sisälle.
Katsottiin vielä elokuva ja yksi jakso Yuin lempisarjaa Boston Legalia.

Lopulta kahden jälkeen kävimme nukkumaan. Tänä aamuna herätys yhdeltätoista ei tullut liian myöhään. Hohhoi. No, nyt on kuitenkin vanha vuosi hyvästelty ja uusi otettu vastaan.

Mites te juhlitte uutta vuotta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti