maanantai 29. maaliskuuta 2010

Riparikooste : ))

Kaverini Aino yrittää jo murhata minua mesessä, joten olipa nyt pakko tulla kirjottamaan :D

Lupailemani riparikooste :D Eli, leiri alkoi lauantaina ja huone ja huonekaverit olivat kivoja. Lauantai meni lähinnä tutustuessa leirielämään. Sunnuntaina suunnattiin Tanhuvaaraan kiipeilemään. Itsestäni en löytänyt kuvaa kiipeillessä, vain aika nolon videon :D Joten saatte nähdä valjaat, olkaa hyvä :D
Image and video hosting by TinyPic

Öö joku päivä tehtiin sitten rukoushelmet eli kuvassa näkyvä rannekoru. Olen käyttänyt omia helmiäni ahkerasti joka päivä : )
Image and video hosting by TinyPic

Saimme seurakunnalta sen kuuluisan Raamatun, lisäksi saimme Katekismukset ja sellaset tosi siistit vihreet kansiot mihin kaikki OPISKELUmateriaali laitettiin :D
Image and video hosting by TinyPic

Tiistain ohjelma:
Image and video hosting by TinyPic
Kuten näette, ei ole mikään lokoiluleiri mutta silti oli tosi kivaa ja taukoja jäi aina aikataulujen väliin ni ei ollu raskasta :D Sanastoa jos mietitte niin laudes on aamurukous, raamis on sellasta jännää raamatun tutkimista ja jumis on jumalanpalvelus : )))

Saatiin (vai pitäiskö sanoo piti) esittää kysymyksiä Jumalalle. Kuten kuva kertoo, kysymyksiä tuli aika laidasta laitaan : ) Maailmanlopusta, rumuudesta, hiusten pituudesta ynnä muusta...

Image and video hosting by TinyPic

Pianoa soiteltiin vapaa-ajalla. Itse soitin pianoa yhdessä jumiksessa ja kanttori pestasi minut säestämään konfirmaatiovirren. Kuvassa näkyy myös jonkin sortin pilli, jolla yksi isosista herätti meidät yhtenä aamuna. Soitti siis kyseisellä pillillä kai jotain Taru Sormusten Herrasta -biisiä =)
Image and video hosting by TinyPic

Leirillä syötiin 5 kertaa päivään eli nälässä ei meitä pidetty : ) Mutta ei siellä saanut syödä aina parhaan kaverin vieressä vaan paikat oli määrätty tämmösillä siisteillä korteilla!
Image and video hosting by TinyPic

Valitettavasti leirin loppu koitti ja ihan liian aikaisin. Meillä oli mahtava yhteishenki siellä, olen tosi iloinen siitä, että leirin tytöt varsinkin olivat niin hyviä tyyppejä ja tultiin niin hyvin toimeen keskenämme. Kun on viikon samojen naamojen kanssa, näiden naamojen omistajista tuli kyllä tosi hyviä ja tärkeitä ystäviä. He ovat nyt iso osa elämääni. Isoset olivat mahtavia ja kaikki erikoiset jutskat (joita kyllä riitti) tekivät päivistä yllätyksellisiä ja mukavia. Ja iltamien sketsit naurattivat vielä seuraavanakin päivänä ja pienet inside-jutut sketseistä poimittuna elävät edelleen : )

KAIKEN KAIKKIAAN SIIS IHANA LEIRI!!!

2 kommenttia: