maanantai 17. toukokuuta 2010

Ja mun kakskytkahdeksan hammasta sua puree jos lähelle tuut

Image and video hosting by TinyPic
Heissan :)
Tänään oli kiva päivä, no koulussa perus tylsähköä, mut matikantuntia ei ollut kun oli opettajainkokous! :D Kaverin kaa vitsailtiin, että kyllä nyt harmittaa... =)

Sit menin kaimani Essin kanssa kaupungille. Kävelin H&M:ssä edestakasin, että koskaan en löydä täältä mitään. Sitten rupesin kunnolla katsomaan ja sovituskoppiin tarttui mukaan kolme hametta. Yksi niistä karsiutui heti ja kahta muuta pähkäilin PIIITKÄÄN. Lopulta kalliimpi vei voiton ja ostin vielä kynsilakan Citymarketista. Miulla on semmone juttu, että on pakko käyttää kynsilakkaa, kun jos nään kynnenaluset ja miten pitkiks kynnet on kasvanu, niin leikkaan kynnet tosi lyhyiksi... Kuvia ei nyt oo, anteeksi (=

Oli vielä kahen tunnin kuoroharkat ja ah! kyllä minä niin tykkään siitä hommasta :)

Pitäisi kirjoittaa kemian oppimispäiväkirjoja, mutta en jaksa...

Translation.
Today at school we didn't have math lesson. I like this =) Then I went shopping with my friend. I bought a skirt and a nail polish. I have to use nail polish or I cut my nails too short... Then we had a choir practice which lasted 2 hours. I love singing so much! :)
I should write a diary, it's a project on chemistry at school. It's just too boring...

4 kommenttia:

 1. kuvat sais olla isompia muuten kiva! :)

  VastaaPoista
 2. oo toi chisun biisi on hyvä! :-)

  VastaaPoista
 3. M I L A: kuvat on pieniä, tiiän, mutta edellinen blogimalli oli semmonen, että isommat kuvat ei olis mahtunu. Sama ongelma voisi olla tälläkin blogimallilla, on ajatuksissa katsoa sitä :)

  Anonyymi: kiitos =)

  heidi'a: samaa mieltä! :-D

  VastaaPoista