perjantai 30. heinäkuuta 2010

Myrsssssky

Moi!
Oli ihana Olavinpäivä, mutta loppu oli KAMALA. Heti ilotulituksen jälkeen alkoi ihan vimmattu tuuli ja myrsky ja alkoi salamoida. Roskat lentelivät ja puut kaatuilivat ja vettäkin satoi. Risuja putoili ihmisten päähän, laivat olivat merihädässä järvenselällä ja myyntikojut torilla olivat ihan rikki. Oopperamainokset lepattivat irronneina ja liikennemerkeistä putoili merkit, vaan pylväät jäi pystyyn :D Mutta sillon ei kyllä ollenkaan naurattanut, kivet ja hiekka ja roskat lenteli silmiin, suuhun, korviin ja jalkoihin ja käsiin napsahtelivat. Ei tiedetty missä iskä oli (se tuli hakemaan) ja oonalla oli pyörä, ja pikkusisko ja yksi ystävä olivat kaikki jossakin. Lopulta iskä löytyi ja ystäväkin löydettiin, pikkusisko pääsi kaverinsa kyydillä kotiin. Sähköt oli poikki melkein koko kaupungista ja puita oli kaatuillut sähköjohtojen ja teiden päälle.

Muttaaaa kamera jäi kotiin kun käytiin kaupungissa katsomassa tuhoja, joten ei ole nyt kuvia, ja pakkaamaan suuntaan nyt.

P.s. Meidän pihasta kaatui kuusi :'( Ei äiti ja iskä tykännyt... Mutta onneksi se kaatui toisen kuusen päälle, jos sitä kuusta ei olisi ollut, kaatunut kuusi olisi kaatunut naapurin talon päälle.

MUTTA!
Siis, ostin Vero Modan avajaisista paidan, Seppälän alesta bikinit, Hesburgerissa käytiin kolme kertaa... Ja sain torilla Francescalta korvikset, aiiiivan ihanat ! (:

3 kommenttia: