sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Starttileiri

Heips!
Tänään se sitten loppui - nimittäin starttileiri. Oli ihan älyttömän hauska viikonloppu, lukuunottamatta pientä ihmissuhdedraamaa, mitä siellä tapahtui ja jonka seurauksena oon vähän epävarma väleistäni pariin kaveriin. Enivei, leiri alkoi perjantaina kuudelta majoittautumisella. Miulla oli kivat huonetoverit! Ja sitten iltaohjelmassa oli luvassa tämmöistä hauskaa:
Image and video hosting by TinyPic
"Elämälle kiitos, sain siltä paljon, sain siltä bassorummun..."
♪♫

Image and video hosting by TinyPic
Kodinkone leikki, tässä tehosekoitin.

Image and video hosting by TinyPic
Lauantai-aamuna meidän huoneesta näpätty kuva. Edessä oli lähtö seurakuntakeskukselle ja totta kai piti laittautua... Seukkarilla nähtiin ilmaisutaitopajan hieno esitys ja sen jälkeen...
Image and video hosting by TinyPic
KIRKKOVENEILEMÄÄN!

Image and video hosting by TinyPic
Lauantaina kirkkoveneilyn jälkeen oli semmonen juttu, että oli vihreet ja punaset laput, ja vihreessä lapussa luki joku teema ja punasessa lapussa miten se aihe piti toteuttaa. Eli, meidän ryhmä sai vapaus-aiheen ja toteutustavaksi näytelmän. Niinpä sitten toteutui semmoinen näytelmä, jossa mie olin päähenkilö, Liisa, jolla oli vapaa elämä. Ekana siinä oli että oli vapaa lapsuus, ja sitten se sai konfirmaation myötä vapauden käydä ehtoollisella ja toimia kummina. Sitten sillä oli lukion jälkeen vapaus lähteä mutta koska sillä oli vapaus myös jäädä, nii Liisa sitten jäi ja piti välivuoden. Ja tästä on tuo kuva, nimittäin Liisa valitsi vapauden ja sanoi kosijalle ei. Tämän rukkasten annon jälkeen tuli semmonen sinkkuelämää-juttu, että kaikki muut nuo näyttelijät tuli siihen miun taakse ja sit käveltiin silleen sinkkuelämää-tyyliin... Merin keksintö! :)
Onneks kaikki tykkäs tuosta näytelmästä! Näytelmän harjottelun ja esitysten välissä oli The Peli. Siinä oltiin joukkueissa, meidän joukkueen nimi oli Tytöt. Sitten heitettiin noppaa ja nopan luku (esim. 2) niin sitten lähdettiin joukkueen kanssa etsimään paperilappua, jossa oli tuo luku. Niitä lappuja oli ympäri pihaa ja lapun toisella puolella oli sitten tehtävä. Ja meillä kesti seiskan löytämisessä ikuisuus, mutta tuo oli ihan älyttömän hauskaa. Luku siis kasvoi sillä tavalla, että meillä ensiksi heitettiin 2, sitten suoritettiin se tehtävä, heitettiin noppaa ja saatiin 5, ja 2 + 5 = 7, eli seiskaa seuraavaksi etsittiin jne. The Peli oli siis tosi kiva juttu. Oli myös sauna, mutta mie en halunnut mennä, joten pelasin jätkien kanssa pähkinäpeliä :D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sunnuntaina oli jo aika haikeaa... Siivottiin, syömään ehdittiin useampaan otteeseen. Oli aamurukous eli Laudes ja jumalanpalvelus, seurakunnan leirihän tuo oli. Ja oli tuskartelua eli tuskaista askartelua, tehtiin semmoset ihme heijastimet.

Sain leirillä uusia kavereita, ja oli tosi kivaa. Toivottavasti noiden entisten kavereidenkin kanssa välit selviää :--)

P.s. Starttileiri oli siis seurakunnan leiri, joka aloitti nuorten toiminnan. Esim. isoskoulutus alkoi jo tällä viikolla, eli yks kerta oli ennen starttileiriä, mutta joo. Silleen. :)

P.s. 2 Söin viikonlopun aikana kaksi pussia karkkia ja suklaalevyn. Ja seurakunnan puolestakin oli ruokailuja niin usein, että syöminenkin tuntui jo työltä eikä nälkä ainakaan yllättänyt!

7 kommenttia:

 1. vitsi tuli ikävä meen riparii ku luki tätä :(

  VastaaPoista
 2. oli varmasti kivaaa<333
  vähänkö kivaa, oot isoskoulutuksessa!! mä taidan mennä ens vuonna sit, ens vuoden ripareille koulutukseen en enää kerkiä. :<

  VastaaPoista
 3. Oli oikeesti mahtava leiri :D! Ja meidän näytelmä oli best :p. Toivottavasti ne välit kavereiden kanssa selviää!

  VastaaPoista
 4. oiskooo kysymyspostaus toteutettavisssa?

  VastaaPoista
 5. Veera ! : hih nii =)

  Pinja: oli tosi =) kannattaa mennä isoskoulutukseen, koska vissiin siullaki oli aika mukava ripari niinku miullaki<3 :D

  Meri: Oli oli :D Ja eiköhän ne selviä :)

  Anonyymi: Sellanen on ollut ihan vähän aikaa sitten, mutta ensi kuussa voisin vaikka toteuttaa :)

  VastaaPoista
 6. Sielä minä :D Mahtavaa oli =)

  VastaaPoista