perjantai 1. lokakuuta 2010

think I'll remember those eyes eyes eyes

Image and video hosting by TinyPic

Sain Katrilta tämmösen haasteen, jossa pitää kertoa itsestään 7 asiaa. No yritän.

1. Mietin usein, alkaisinko kasvissyöjäksi. Liha ei koskaan ole ollut tärkein asia elämässäni, enkä pienenä edes pitänyt siitä. No toisaalta, hampurilais- ja kebabkulttuuri (tykkään) ei ehkä toteutuisi kasvislinjalla ja jouluna sortuisin aivan varmasti joulukinkkuun :---D

2. Olen shoppailulakossa. Tänään ostin kaikenlaista yli 20 eurolla, shoppauslakot kunniaan.

3. Olin vähän aikaani jäljessä ala-asteella ja kaikilla muillakin luokilla paitsi nyt ysillä. En kuunnellut radiota joten en tiennyt mitään kappaleita, joista kaikki puhuivat. Ja säännöllisen meikkaamisen aloitin ysillä :DD Sitä paitsi äiti valitsi miulle päivän vaatteet vielä vitosluokalla. Onneksi lopetin tuon ernuilemisen.

4. Tykkään Suomesta. :---) Ottaa pattiin se, kun ihmiset valittaa sitä, että on kylmä ja on kuuma ja täällä on pelkkää paskaa jne jne. Miusta Suomi on kiva maa ja kielikin on kiva, eikä tämä Savonlinnakaan nyt ihan takapajula ole, vaikka jotkut sitäkin jaksavat joka päivä jauhaa...

5. Oon 178 cm pitkä, ja tykkäisin tosipaljon käyttää korkkareita, mutta. "Mie tunnen itteni niiiin lyhyeks." ----- "Jotenkin alko taas tuntua tosi lyhyeltä ku siut näin." ---- "Mie ajattelin että en mie enkä niin lyhyt olekaan. Ja sitten ku siut näin ni paskat mie mikään pitkä." Ei se mitään jos joskus kuulee, että kuinka pitkä olet ja oletpa pitkä, mutta jotkut ihmiset jaksaa joka päivä valittaa tuota samaa, enkä miekään nyt NIIN kamalan pitkä ole... Mutta ei siis korkkareita ainakaan Savonlinnassa.

6. Opin kirjoittamaan ennenkuin lukemaan, molemmat kuitenkin n. 5-6-vuotiaana. Siinä sitten aina kirjoitin pitkät tarinat ja äidiltä kysymään, että mitä tässä lukee ja tuliko virheitä. Ei niitä virheitä kuulemma pahemmin ollut. Ja puhumaan opin tosi_pienenä. Silloin kun olin 1 v, niin joku nainen luuli minuu 3-vuotiaaks kun puhuin tosi paljon eikä sen samanikänen poika puhunut mitään vielä. No mutta äiti selittikin miulle aina kaikkea ja luki ensimmäiset satukirjatkin sillon kun olin ihan tosi pikkunen :))

7. Olen asunut elämäni aikana neljässä talossa, joista kolme on sijainnut saman 100 neliömetrin säteellä. Ja se neljäs oli vaan väliaikainen vuokra-asunto kun remontoitiin tätä nykyistä.

No niin, siinä 7 faktaa joista osa meni, hups, vähän valittamiseksikin. Nooooo... Nyt tää jotain sanoo että virhe, toivotaan että toimii ja heitän haasteen seuraaville henkilöille: Aino, Pinja, Siiri, Suvi. Kai noita seitsemän pitäisi olla, mutta whocares ja nyt nukkumaan.

6 kommenttia:

 1. Mulla melkeen sama juttu ykköses, kakkonen kans mut se on myös toiminu, kolmonen päinvastainen :--DD muahaha meikkasin sännöllisesti joskus kolmosel ja olin kauhee tenu meikkivoidehuulilla :--D, nelonen puoliks sama; tykkään suomesta ku on niin rauhallinen maa mut joku ranska ois kiva paikka asua =), vitonen sama> voit käyttää kyl korkkareita, ni sit mulkaa ei ois niin PITKÄ olo :--DD, kutonen eisama mut osasin lukee kans joskus enne ekaluokaa eli 5v, 7 on eri; oon asunu 6 eri paikassa ja kaikki aika kaukana toisistaaa

  :---D hehe piti ottaa kantaa ku niin moni oli sama

  VastaaPoista
 2. kiitos vaan, toi haaste on ihan himovaikee :D no joo, yritän kehitellä jotain.. :) teen sen joko tänään tai huomenna.<3

  VastaaPoista
 3. Ootko vähän PITKÄ? :O :D Mäki haluun olla pitempiiih!!

  VastaaPoista
 4. miia: olipa pitkät tarinat mut mitäpä siitä :--D mut näinpä :D

  Pinja: joo tiiän, vaikeehan se. Ja oon joo vähän pitkä, ja on se enimmäkseen kivaa :----) <3

  VastaaPoista
 5. Mulla on just sama juttu tuon pituus homman kanssa on niii rasittavaa ku aina joku joka ikine pvä henna oletpas sinä pitkä tänää, voi vittu sie oot pitkä, no vittu saakeli mie mietin et oon pitkä mutta ei sitte ;o, no joo mieki haluun olla noin pitkä.

  Huooh mie en ees haluais olla pitkä haluaisin olla sellanen normi 164 ois just perfeckt <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Oot siis myös pitkä, tervetuloa kerhoon :) Ooh niin tai vaikka 170, sekin menis vielä...

  VastaaPoista