keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kellot tehkää meille aikaa nyt, kuulkaa meidän pienet hyräilyt

Moi!
Tässä ois nyt vihdoin sitä kuvapostausta! Kaikista toiveista en oo valitettavasti vielä saanut kuvaa, eli ensi kertaa jätin odottelemaan kuvat puhelimesta, kamerasta, lempimeikistä, lempiruoasta, lempi-DVD:stä, koulukirjoista (tämä viikko on tettiä ja kaikki kirjat on koulussa kaapissa), lempisukista, keltaisesta autosta ja lapsuudesta. Sen sijaan tarjolla on kuvia seuraavista kohteista, random järjestyksessä:
Jääkaappi:
jääkaappi
Lempikirja:
annakirja

hauskaaa
(mikä tahansa osa Georgia Nicolsonia ja kaikki muut paitsi viimeinen osa Anna-sarjaa)
salainenpuutarha
Lempipaita (Huono kuva):
lempipaita
Sänky:
sänky
Lempipaikka kotona:
lempipaikka
Penaali...:
penaali
...ja sen sisältö:
penaalinsisältö
Työpöytä:
työpöytä
Tosiaan, nuo työpöytä ja sänky tuli esiteltyä jo huonepostauksessa, mutta whocares. Paitakuva on huono, mutta nyt en jaksa ottaa parempaakaan :D
Kiirettä on pitänyt ja tet ottaa melko koville, sillä olen Sokoksessa ja siellä on nyt joulusesonki, mikä tarkoittaa sitä että koko ajan tulee uutta tavaraa ja kaikkeen pitää laittaa hälyttimet, mikä tarkoittaa että tettiläinen tekee. Olen kaverin kanssa laittanut valehtelematta satoja hälyttimiä ties mihin vaatteisiin ja se alkaa jo maistua puulta. Varsinkin kun hälyttimen täytyy olla tietyssä paikassa ja vaate täytyy viikata takaisin laatikkoon/kärryyn samalla tavalla kuin sen sieltä on ottanutkin... Mutta muuten ihan ok tuolla tetissä :) Ja tietysti on välillä tekemisen puute ja tosi vähän saa istua... :)

P.s. Tasan kuukausi jouluaattoon, apua kaikki lahjat ostamatta..... :o

2 kommenttia: