sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Viime vuoden huhtikuu

konfisvirsi

nii!

mahlaa

JOU

täplä

meitsiochaino

tupsu

kenggät

chocolate
Hellurei!
Kuvasin 14 videota ja kaikki meni pieleen >:D Harhauduin aina selittämään jotain turhaa ja sit olin siinä videolla silleen "ei voi olla totta, mitä mie selitän" ja sit lopetin otoksen. Ehkä turhauduin vähän ni ne meni pieleen :D Joten video luvassa myöhemmin.
Sen sijaan kattelin kuvia huhtikuulta. Oon siirtänyt kuvia huhtikuussa koneelle huimasti yhden kerran ja siinä kansiossa onkin melkein kolmesataa kuvaa.
Mitä mie sitten tein huhtikuussa 2010? Kuvia katellessa tuli mieleen ihania muistoja. Oon ollu tosipaljon ainon kanssa, mm. kuvaamassa torikellolla ja lenkillä Täplän kanssa. Lisäks oli konfirmaatio ja pari riparimiittiä.
Kolmannen kuvan epämääräinen viesti on se mahla (tai mitä koivusokeria ikinä koivuista keväällä vuotaakin) jota joku keräsi cokispulloon :) Tuo tuli vastaan ainon kanssa kävellessä.
Huhtikuu oli ihana. Ja tän postauksen tein, koska kohta on taas huhtikuu ja tuosta ihanasta kuukaudesta on kohta vuosi. Tosin mie uskon, että tää huhtikuu tulee olemaan aivan yhtä ihana! :)

Ps. Mikä ihme on tuo harmaa raita viimeisen kuvan alareunassa? Huoh... -.-

Pps. Oon miettiny vähän, että vaihtaisinko blogin nimen. Uusi banneri olisi jo valmiina ja oon siihenkin aika tyytyväinen. Mietiskellään nyt kuitenkin vähän aikaa :) Mitä mieltä olette, joutaisiko "Rain dropping" jo eläkkeelle? :)

7 kommenttia:

 1. voevoe nuo ajat ! :DD

  VastaaPoista
 2. meiän mummo kerää aina tuota koivun mahlaa kans pulloon :DDD mut ihana oli katella näitä kuvia koska EI LUNTA !

  VastaaPoista
 3. AA, en malta oottaa et lumet sulaa ymsyms. Ihania kuvia!:D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: niinpä! :D

  elli: haha okei :--D NIINPÄ!

  Aino: huhtikuu<3

  Pinja: EN MIEKÄÄN! Kiitos ! :)

  VastaaPoista
 5. uus banneri ja nimi ois kiva! vähän muutoksia näin keväällä:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Hmm, päädyin siihen että nimee en vaihda, mutta bannerin voisin tekaista! :)

  VastaaPoista