torstai 18. elokuuta 2011

Do you ever feel like a plastic bag?

wuhuu
koulu-.-
:p
pitsaaaakeskiviikko
LETTUKESTIT
syyskauneutta
jeeee
music

Mooi!
Noni siinä vähän kuvamateriaalia miun kämppiksistä ja meiän eilisistä syömiskesteistä! Oli pitsaa, fetasalaattia&patonkia ja lettuja :p Tänään sit lavi soitti pianoo ja myö laulettiin varmaan kaks tuntii :o Ja meitä käytiin haastattelemassa rantsun lehteen ku ollaan uusia paikkakuntalaisia :D Koulussa oli ihan perus, koko päivän on tullu vettä ku sanonko mistä ja masentaa ja paleltaa :D Ja mainitsemisen arvonen asia: ilmaisutaidossa oli tänään hauskaa! Nii no joo, ei miulla oikeestaan oo mitään asiaa, paitsi että meiän huoneisiin tuli tänään lukot ja lavi onnistu jo saamaan oman huoneensa oven silleen et se ei saanu sitä enää auki ja niin toi vikan kuvan maailman siistein tatuointi on lavin myös! *KATEUTTA* Nojoo, mennään kattoo joku leffa, moikkelismoi!

5 kommenttia:

 1. rupes tekeen mieli lettuja!!:D

  VastaaPoista
 2. Onko uskonnon ykkönen muistiinpanojen perusteella?

  VastaaPoista
 3. oi kuin siistiä olis asua sillee yksin :-D tai siiis ilman vanhempia u know. ja sulla on ihan sairaan kiva käsiala :-)

  VastaaPoista
 4. oioi ruokaa, *KATEUTTA* :D kui monta teit asuu tuol ja tunsitteko toisenne jo etukätee? (: ois kiva tietää noist kämppiskuvioist ku mulla on muutto luultavasti edessä ens vuonna (:

  VastaaPoista
 5. mindddu: Hah :D

  Tiina: Onhan se :p

  alina: Jep, onhan tää aika siistii :D Kiitti! :)


  Riikka: Haha :D Meitä on neljä enkä tuntenu ketään etukäteen, yhen tiesin mut en ollu nähny melkein puoleen vuoteen sitäkään. Voin selittää tarkemmin vaikka jossain postauksessa :)

  VastaaPoista