maanantai 26. syyskuuta 2011

I suppose that's just the way the cookie crumbles

moiollaanviksuja
huuto
x
bada55

Moikkelismooi!
Sunnuntaina Jossu tuli käymään pitkästä aikaa ja otettiin parit valokuvat! :) Oli tosi hauska nähdä kun edellisestä kerrasta oli varmaan yli kuukausi. Mutta huoh ku mie oon ollu epäaktiivinen täällä blogissa! Aina kun siirrän kuvia koneelle ni laitan päivämäärän, ja siitä näin nyt tänään että edellisen kerran oon siirtäny kuvia 18. päivä. Huh kun menee aika ihan supernopeesti! Miten voi ollakin näin kiireistä ihmisellä? Tällä viikolla olis edessä vielä kaks koetta ja sit ois koeviikon koettelemukset ohi taas vähäks aikaa. Totta kai vaikeimmat jälellä: bilsa ja fyssa. No, ehkä ne pääsis läpi jos kunnolla yritän! :) Mutta niin. Miun kummi täyttää parin päivän päästä 50 ja lauantaina sillä oli juhlat. Mie olin ihan innoissani, koska sain oikeesti hyvän syyn mekko+korkkarit-lookiin (semmosia on miun mielestä liian harvoin). Lopputuloksena oli että edustin juhlissa 190-senttisenä päkiät ja nilkat tohjona, kiitos ihanien kamalien kenkieni. Nyt kuitenki siis vähän kuvia asusta ja meikistä!

26.9
mekko ja bolerosysteemi Seppälä, laukku Italiasta, kengät kirppikseltä, sukkikset random, korut Nomination&Seppälä&KalevalaKoru
silmänihei
Meikkinä perus arkimeikki (ripsari&meikkivoide) plus Yves Rocherin sinistä nestemäistä luomiväriä. Sain ton luomivärin äitiltä ja rakastuin sen helppouteen! Se myös kesti paikoillaan tosi hyvin.
jeespoks
Korvikset on ostettu Seppälästä varmaan 5 vuotta sitten ja muistin ne sattumalta. Onneks muistin!
highheels
Näistä kengistä tuli nyt koriste-esineet. En vaan kertakaikkiaan osaa.
profile
Hiuksista superiso superkiitos ihanalle emilialle!

No mutta nyt bilsan kirja odottaa tuossa vieressä vihjailevasti, heippa taaas!

8 kommenttia: