tiistai 27. joulukuuta 2011

words are just strangers to me

lightson
jouluaatonasu
jouluaaton asu näytti tältä, paita kirppikseltä (alunperin hooämmän) ja hame tädin vanha:D
olavinlinna
kalkkiuuninkatu
27.12
saappaat
takki 89,95 39,95 Vero Moda, saappaat 69,90 55,90 Mekka (ps älkää välittäkö kemmoilmeistä)
olavinlinnajakuu

Mmoro!
Pikkusisko kuvas tänään videolle ku esittelin teille joululahjat ja tänpäiväsiä ostoksia, mut tossahan toi video on youtubeen latautunu jo kaks tuntia ja 49% on valmiina, koska joko oon tyhmä tai tää kamera ei oikeesti oo järkevä mut en saa muutettuu videon kuvakokoo pienemmäks ja toi videon koko on VALTAVA. Joten tarjoilen teile videoo sit vähän myöhemmin!
Tänään olin siis äipän kanssa kaupungilla ja löydettiin viimeinki miulle harmaa villakangastakki ja saappaat, molemmat on ihan täydellisiä ja oon tyytyväinen, mut äiti ei kyllä oo kovin koska noi kengät oli melko kalliit vaikka oli alessaki :D Myöhemmin tänään miulla meni hermot ku pelasin The Sims 2 ja sit tuli aina sähkökatkoksia ni se kone kosahti ja peli ei tallentunu :( Nyyh.
Huomenna lähetäänki käväsemään Nurmijärvellä, jei! :) Siellä oottelee jo äidin kummin naminami-lihapullat ja pieni koiranpentu ja kaikki hauska. Takas tullaan ennen uutta vuotta ja sillon ois tarkotus vääntää kuukausikuvakooste 2011-vuodelta. Mutta, nyt meen nukkumaan, palaillaan taas ! =)

2 kommenttia:

  1. Myöhemmin tänään miulla meni hermot ku pelasin The Sims 2 ja sit tuli aina sähkökatkoksia ni se kone kosahti ja peli ei tallentunu :( kävin itkemään ku luin tuon:(:(

    VastaaPoista