keskiviikko 4. tammikuuta 2012

MY 2011

Tammikuu

tammikuu

Käytiin kylpylässä mummon, äitin ja äitin serkun kaa, hengailin paljon kavereiden kanssa, täytin 16. Niin ja oltiinhan myö varkkapäivillä Kotkassa.

Helmikuu

helmikuu

Oli isosseikkailu, näin taas paljon kavereita, oli kuoron juhlakonsertti, kävin kattoo wanhojentanssit, aika tylsä kuukausi.

Maaliskuu

maaliskuu

Oli yhteishaku ja hain ykkösenä Rantsulle, miun ja oonan tutustumisesta tuli kuluneeks vuosi (jee:D), hengailin kavereiden kaa jälleen, oli taksvärkkipäivä, isoskoulutusleiri ja kuoron keikka.

Huhtikuu

huhtikuu

Tuli kevät! Vietin aprillipäivän perinteisesti ainon kanssa, käytiin äitin kaa Amsterdamissa, oli ysien vappujuhla Kultanen karttakeppi, oli valtakunnalliset kokeet, olin kavereiden kaa...

Toukokuu

toukokuu

Oli vappu ja söin liikaa munkkeja, alko olla ihanan lämpimät ilmat, SUOMI VOITTI MM-KULTAA, en tehny paljoo mitään, vietin aikaa pikkasen ainon ja jennin kaa mut muuten olin aika paljon yksinki, hirmu vähän mitään kuviakaan oli tolta kuulta.

Kesäkuu

kesäkuu

Oli luokkaretki, kesäloma alko ja peruskoulu loppu, matkustettiin kuoron kanssa Roomaan. Oli ihana juhannus mökillä ja muutenki kesäkuu oli tosi ihanaa aikaa.

Heinäkuu

heinäkuu

Oli Toscan esitykset eli miun kesätyö, Annika oli s-linnassa, sain järkkärin!!!, muutenki hengailin paljon kavereiden kaa, söin jäätelöö ja kävin uimassa eli vietin ihan täydellistä kesää.

Elokuu

elokuu

Olin riparilla isosena, sen jälkeen roadtripattiin vähän perheen kanssa, sit alkoki lukio ja muutin Rantsulle! Varsinki Rantsulle muuton jälkeen näin paljon s-linnalaisia kavereita. Ja oli riparin konfirmaatio ja pari riparimiittiäki.

Syyskuu

syyskuu

Rupesin tutustuu rantsun ihmisiin enemmän ja oli starttileiri, mut muuta jännää ei sit tapahtunukkaa. Tylsä kuukausi. :D

Lokakuu

lokakuu

Käytiin musikaaliporukan kanssa kattomassa Lahdessa Cabaret-musikaali, olin Pinjalla yötä, meiän luokkahenki kohos pilviin, näin paria s-linnalaista kaveria kenen kanssa en ollu tavannu aikoihin. Oli kaikin puolin täydellinen ja ihana kuukausi !

Marraskuu

marraskuu

Oli Maata näkyvissä -festarit, isänpäivä ja EYP:n alueellinen istunto eli lähes tulkoon kaikki viikonloput meni, tää kuukausi meni nopeesti ja oli ihan jees.

Joulukuu

joulukuu

Toinen koeviikko loppu, käytiin jääkiekkomatsissa, oli koulun joulumyyjäiset ja itsenäisyyspäiväjuhlat ja pari kuoron keikkaa, ja sit oli joulujuhla ja -kirkko, loma alko ja oli joulu (eikai) ja käytiin Klaukkalassa. Nii ja päivitin blogia ihan liian harvoin!

Nnojoo, tää tuli nyt vähän myöhässä mut hope you enjoyed jne. :)))

3 kommenttia: