keskiviikko 29. helmikuuta 2012

well everybody has hit the bottom and everybody has been forgotten

025
001
009
pien ero ? toinen silmä meikattu, toinen eiiiii
160
084
174
jejejeje
168

Pöö!
Hei jeejee karkauspäivä, pakko oli ihan sen kunniaks raahautuu postaamaan nää tsiljoona kuvaa tänne vaikka väsyttää kamalasti. Olin siis maanantaista tähän päivään isosena lastenleirillä, ja oli kyllä kokemus. Onneks miun huoneeseen sattu oikein kiltit pikkuset! Maanantaiaamuna arvioin tarvittavan ajan vähän väärin ja sit miulle jäi niin paljon aikaa et pistinki sit kuvailusessiot käyntiin. Tommosia lärvikuvia sain aikaseks ja välihöysteenä maisemakuvia tältä päivältä ja joo no yks maanantailtaki. Joo, sit maanantaina kymmenen aikaan leirikeskukseen ja sit kahen aikoihin tuli pikkuset. Ja sen jälkeen riittiki hulinaa ja vilinää ihan tarpeeks. Ihania nuo lapset kyllä on ja tykkäsin leiristä tosi paljon, mut se jatkuva "ESSSIIIIII!!!!! Tee sitä tee tätä ota miut reppariin essi tule miun viereen istumaan ota minuu kädestä kiinni ole miun pari tässä jooko autatko tämän kanssa voiko jo ottaa jälkiruokaa tiiätkö mitä koulussa tapahtu ennen lomaa ymsyms" alko jo vähitellen väsyttää. Söpöö se kyllä oli ku kaikki ois halunnu ottaa kädestä kiinni ja olla pari ja kymmenen tenavaa halus reppuselkään ja oli hauska huomata mitä kaikkia juttuja ne matki mitä mie tein. Ei siis paha ollenkaan :) Meille sattu myös tosi hyvä isosporukka ja jutut alko olla aika huonoja jo ekan puolen tunnin jälkeen, mut mitäs pienistä ku ei ne pienetkään meistä! Sain vaa sieltä jonku flunssan jonka takia olin vähän kuitti koko loppuleirin mut joo. Nonni nyt kuvia:

007
isoset alotti ahkerasti pelaamalla yhen loppumattoman erän uunoo
021
meitsi oli iltaohjelman juontaja !
041
sketsihahmokilpailun saldoo
004
081
siinä meni jo sketsihahmot naimisiinki
082
"Mä oon Kari kymmenenvee Höynälästä, oonks mä cool?!" (ps. kari oli vähän tyttömäinen mut ei se mitää)
159
isoset "iltapalaverissa", juupajuu... :D
093

Nonniii! Nyt painun tekee jotai kivaa ja kiitoos kaikille jotka jakso lukee tän kaiken!:) Seeya toivottavasti jo huomenna mut ainaki ylihuomenna :) Onneks lomaa vielä paaaaaljon jälellä!

3 kommenttia:

 1. Kekekekekekke Oskarilla vieläkin sen sivu piiska! XD

  VastaaPoista
 2. Ihana <3 Ja hemmetti! Miunkii piti tehä se karkauspäivän postaus, mut unohin :( Mut nuo siun hiukset!! Myytkö? :D Ei vais ... Vai ehkä sittenkii? Joo, ei :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Äksdee onhan tuo

  Lasikuula: Ite oot!♥ Ja ei en myy;)

  VastaaPoista