maanantai 26. maaliskuuta 2012

dont cry for your love, cry tears of love

poets of the fall - cradled in love


Kappasta, onki vierähtäny tovi jos toinenki viime postauksesta. Oon onnistunu järjestämään elämäni ihan superkiireiseks tässä kahen viime viikon aikana, facebookillekin on löytyny aikaa lähinnä kahvivälkällä koulussa pelkästään. Miulla onkin aika paljon asiaa ja kuvia, mut alotan nyt näillä peruskuvilla tuolta Latvian reissulta! :) Ensiks vähän maisemia matkallamme Riikasta Cesikseen (jonka matkustimme bussilla, joka käytti 80km matkaan melkein 2 tuntia).

073
085
089

Joo ja tosiaan näitä oli siis hyvin vähän, koska kaikissa näky ihanat heijastukset jotka sain aikaan ku kuvasin bussin ikkunasta :D! Seuraavaks vuorossa kuvia EYP:n istunnossa, josta löysin tsiljoona latvialaista kaveria! :)

108
minä ja arta!
118
koko meidän komitea eli CULT 1
121
Sintija jolla pärisee koska latvialainen jonnejuoma Dynamiit
157
Meidän komiteahuoneen ovi, jonka Sintija koristeli One Directionin posterilla!
160
Agrita ja minä !
140
Beate ja Laura!
130
Sintija & Beate
132
Rihards & Beate
135
minä, Agrita ja Beate!

Noni ja sit vielä hulppeat kaks kuvaa, joista toinen kuvaa meiän überhienoo hotellii jossa siis 2 hengen huone maksoi 29e/yö, aamu- ja iltapalat (!!!) sisälty hintaan, palvelu oli mahtavaa ja huoneet tosi siistit ja mukavat. Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka liikutte Riikassa päin Annabella-hotellia! :)

165
Tässä siis pieni peek hotellihuoneesta! :)
166
Ja tässä herkullinen kuva jostain tortillasysteemistä jonka söin, joka oli kyllä ihan jees mutta varmaan rasvasinta ikinä.

Ja nii, kuvia ja selostusta tulee varmaan lisää joskus kunhan saan  loputki kuvat siirrettyy koneelle (muistikortti päätti ruveta kettuilemaan miulle ihan urakalla...) ja muuta mukavata. Ostoksia en hirveesti ehtiny tehä, mut niitäki ois kuitenkin tarkotus tänne pistää. :) Nyt venäjänläksyjen ihmeelliseen maailmaaaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti