keskiviikko 30. toukokuuta 2012

me näimme sinne mihin muut ei nää, pieni siivenisku vain ja kaikki häviää

200 250 ite tehdyt hampparit = maailman parhaita 228
kattokaa nyt nuita hiuksia ku ne on jo noin pitkät.... ainomaino 128 122 asusususu 042 farkut veromoda toppi gt neule hm sukat sokos kengät vanharen(hollanti) 217 083 avoautolla ajelu pilaa kampauksen... 100 112 125 141 Mooi!
Nyt ois sitte koeviikko ja samalla tän ekan lukuvuoden kaikki kouluhommat ohi ja kunnialla hoidettu. Ussan kokeesta napsahti 9½ enkä tosiaan vois olla onnellisempi, ja kyllähän mie siihen kaks täyttä konseptia kirjotinki :--D Tänään oli viimenen koe, venäjä, enkä tosiaan ymmärrä mikä sillä opettajlla on et yrittääks se tappaa miun motivaation (oon siis ryhmän ainut oppilas...) vai miks sen pitää tehä tommonen 8-sivunen koe jossa on kaks kirjotelmaa ku oli kuitenki vasta kolmas kurssi?! No ihan sama, huomenna oppilaskuntapäivä mihin ollaan suunniteltu kaikkee kivaa (oikeesti kivaa!) ohjelmaa, niinku pesisturnaus. Perjantaina vielä Juvalle toiseen pesisturnaukseen, missä kolmen vai neljän lähikunnan lukiot taistelee kultakunniasta! Lauantaina yo-juhla jossa minä oon mm. kuorossa laulamassa, ja sit sunnuntaiaamuna ois suuntana Kreikka ja Santorini!
Nää kuvat on muinaisvuodelta tuhat ja kakssataa, mut oon tunnetusti viime aikoina ollu niin ahkera bloggaaja et en oo näitä ehtiny vielä laitella. Lisää kuviakin oottelee vielä jemmassa, tempasen varmaan perjantaina tai lauantaina vielä postauksen. :) Mutta nyt kuulemisiin, menen tekemään laiskalle kämppikselleni uunijuureksia.

ps. rantsun huoneessa hälyttävän tyhjää ja ankeeta.. tuli tänää kylmä ni piti peiton alle mennä ku ei oo enää paksuja neuleita eikä edes vilttiä. vaatekaapissa pari paitaa ja kirjahylly ammottaa tyhjänä. kai se pitää tää paikka nyt koko kesäks jättää ja palata savonlinnan katuja kuluttamaan. en tiiä oonks tästä ilonen vai en, varmaan molempia.

3 kommenttia:

  1. tosi kivoja kuvia! :) ihanaa tosiaan, kun ei oo enää kunnolla koulua... mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Orvokki: Kiitos! Ja niin, onhan se kiva aherruksen jälkeen ottaa rennosti :)

    Elina: Kiitti♥

    VastaaPoista