tiistai 1. toukokuuta 2012

Sil on horjuva askel, mut kaikki on välillä ongelmissa, nojaa porttia vasten ja yrittää näytellä onnellista

032 053 027 068 anigif
vappumeikki jolla pelottelin kaikki vastaantulijat.. :D
125 144 151
minäkin sinua äikän kolmoskurssi ja näytelmänlukemistehtävä !
030 074 081 169

Morjesta!
Täällä minä nyt väsyneenä, huomenna aikanen herätys (5:30) ja miun überhieno gif-animaatio failas ku latasin sen flickriin... joko minä tai flickr ei osannu mutta sen seurauksena saatte nauttii vaa yhtä hienoo kuvaa miun vappumeikistä. Laura tosiaan meikkas miulle silmät silmäluomille ja sit säikyttelin kaikkia, mm. kebab-pizzerian myyjämiestä, pistämällä silmät kiinni ja hymyilemällä nätisti... Sit ku avasin silmät ni kyllä nauratti meitä molempia :'D Vappen oli tosiaan kyl aika jees, vaikka kylmä tuliki.

Tänään käytiin sit äipän kaa kävelemässä ku oli niin nätti ilma, ja otin äitin kameralla vähän kuvia ku oma jäi tornikselle viime esityksen jälken... :D No minä sit pistin käsitarkennuksen ku otin kuvia ni sit ku laitoin äitin kuvaamaan minuu ni eihän se tietenkää tajunnu et se käsitarkennus oli edelleen päällä, ni siks suurin osa kuvista oli epätarkkoja =( Poor me. Käytiin myös mummolassa syömässä munkkeja ja juomassa simaa, nam nam.

Ainii, kaks vikaa kuvaa kielii siitä ku sisko oli ystävyyskouluohjelmalla viikon Saksassa ja toi miule tuliaisiks tommosen sinisen sormuksen ja unisiepparin!

Jooo mut tosiaan tuo aikanen herätys pelottelee senverran et meiksi menee nyt näkemään kauniita unia (toivottavasti..), heippaheeii! :)

6 kommenttia:

 1. vähän siisti toi meikki : D !

  VastaaPoista
 2. Vitsi melkeen pelästyin tota viidettä kuvaa! :---D

  Mullakin on just äikän kolmoskurssi meneillään, mutta me ei käydä sitä draamaosuutta niin tarkasti läpi, mistä olen superonnellinen :D En millään jaksais lukee jotain näytelmää...

  Nam mikä kakku! :P

  VastaaPoista
 3. siiri: Kiitti! :D

  Orvokki: Haha :D Ja niin, me käydään... :D

  Meri: Jep ! :)

  VastaaPoista
 4. Heii siulle ois haaste miun blogissa jos vaan jaksaa tehdä :)

  http://pocketfulofsunshine9.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
 5. siiri: Kiitos, kävinki heti tekemässä sen! :D

  VastaaPoista