sunnuntai 7. lokakuuta 2012

We need to sing with all the voices of the mountains, we need to paint with all the colors of the wind

004 016 tunika ja kengät Seppälä, neuletakki H&M 007 086 054 008 058 077 087 063 Tänään oli tosi nätti ja lämmin päivä, joten lähin äitin mukaan hakemaan koulukirjatilausta shelliltä. Samalla ikuistin aurinkoista syyspäivää kameraan ja pihassa pistin äitin vielä kuvaamaan minuu. En tiennykää et siitä on tullu näin hyvä kuvaaja! Ehkä laitan sen kuvaamaan miun wanhojentanssitki, ku oon sitä miettiny et miten saisin sinne jonkun kuvaamaan joka osaa ottaa kuvia jossa näkyy muutaki ku jonkun jalka tai mekon helma :--D Sit tehtiin vielä lettujaki ja nyt on vähän ähky tai jotain sen suuntasta. Kaivelin myös jotain tiettyä nuottia tänään nuottikassista ja sieltä putkahti Colors of the wind, jonka jälkeen unohin mitä alunperin etinkään ja tuli sitte sitäki soiteltua. Heräsin jo seiskalta, voitteko kuvitella! Nojoo silleki oli syynsä, mut lueskelin myös Harry Potter ja Salaisuuksien kammioo, ja koukutuin Angry Birdsiin... Hohhoi, nyt vasta tajuan miks se on niin suosittu. :D Miulla on siis ollu totaalisen rento ja ihana lörskäpäivä ja oon tuntenu itteni hyvinkin onnelliseks eilisiltasen angstikohtauksen jälkeen.
Sit tulin bussilla Rantsulle ja yli puolenvälin jälkeen tajusin et joo, miulla ei oo solun avainta... ja tosiaan toi tän päivän asu ei o mitenkää lämmin, joten olin sit vähän pulassa ja istuskelin vähän aikaa solun portailla ja mietin et tulee kyllä pitkät ja jäätävät 12 tuntia, mut sit pääsin yhen kaverin luo evakkoon. Täällä oon juonu neljä kuppia teetä ja dataillu sydämeni kyllyydestä. Meneehän tää näinki, ja saanpahan ilmasta ruokaa.
ps. avasin tänää mtv:n randomilla ni sieltä tuli one directionin keikka.. se ei kuitenkaan ollu riemun eikä kauhun aihe, vaan valtaisa riemun aihe oli se, että se keikka oli BOURNEMOUTHISSA! Pakkohan sitä oli vähän aikaa seurata mut sit kyllästyin ja menin syömään lettuja.

5 kommenttia:

 1. Opetus: Pidä aina sorkkarautaa mukana, jos unohdat avaimet kotiin :D

  VastaaPoista
 2. Oi ihania syksykuvia taas ja NAM lettuja <3

  VastaaPoista
 3. Oi kun söpöjä kuvia! :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Haha :D

  Orvokki: Kiitos, ja niinpä!

  Ella: Kiitos:))

  VastaaPoista
 5. aivan ihania noi syksyiset puunlehti kuvat!!! :)

  VastaaPoista