keskiviikko 13. helmikuuta 2013

(materialismi)onnellisuus


095 027 091 097 075 041 084 049 102 095 062

Moooi!
Tänään oli hauska päivä! Eka hain hypärillä postista tuon EMP:ltä tilatun hupparin, ja se on just sellanen ku pitiki. Musikaaliharkkojen jälkeen Saara tuli meille ja leivottiin mutakakkuu ja ystävänpäiväleivoksia, nam! Huomenna saan miun uuden puhelimen, se oottelee tuolla meidän lähi-Siwassa Savonlinnassa jo, mutta oon nyt rantsulla eli kapula-aikaa pitää vielä yks päivä jaksella.
Viikonloppuna sain myös jumpinin! Ostin sen miun kaverilta, jonka isä oli ostanu sen sille joululahjaks ja joka oli sille aivan liian iso, siis miulle aivan sopiva! Jeeeeeeeee :) Kuvathan ovat aivan huippulaatua kuten näkyy, se on tää talvi:):) Nojoo, salama on joskus melkein kaveri.
Niin ja !!! Pääsin eilen autokoulun teoriakokeen läpi, eli inssi olis ensviikon perjantaina ja sen jälkeen toivottavasti olis ajokortti taskussa! Huomenna on penkkarit eli ei paljoo tavallista koulua, JEE, ja ylihuomenna wanhojentanssit, SUPERJEE! Moidekdgneurgterwgf niin paljon kivaa ootettavaa etten tiiä miten voin nukkua, pakko kai yrittää!
Ps. Anonyymi abiturenttukaverini käski kirjottaa että se tuli meille kaljalle.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta ja mukavantuntuiselta tuo jumpin :) Onnea teoriakokeen läpipääsystä, toivottavasti pääsey myös inssistä!

    VastaaPoista