sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Anni 18v + glow party !


013 042annijee 017  055 061 068 101 121 152 anni sai synttärilahjaks kirjan, johon oli koottu kuvia ja tarinoita elämän varrelta :) 148 230 sinisestä boolista tuli sininen kieli ! 188 232 278

Perjantaina oli Annin synttäribailut, kun se täytti 18 vuotta. Teemana oli glow party, eli anni oli tilannu valotikkuja kaikille. Meidän ongelma oliki yllättäen se, että pimeä ei tullutkaan kovin aikasin (kevät on jo yllättävän pitkällä), joten muutama tunti meni lähinnä pimeän odotteluun. Valon määrästä johtuen valosaan aikaan otetut kuvat oli toki parempia, joten lähinnä niitä saatte ihailla tässä postauksessa :) Juhlat oli ihan mahtavat, kuten annikin sano ni 6/5! Tällasia seuraavia odotellessa meneekin varmaan vähän aikaa;)
Miulla tosiaan loppu koeviikko perjantaina, mut virallisesti jatkuu vielä huomenna eli huomisaamuna saa nukkua pitkään :) Harmi vaan, koko päivä ei oo vapaa vaan meillä alkaa musikaalin valmistavat harkat. Siitä tulikin just mieleen etten todellakaan osaa miun reploja ja vielä vähemmän sitä biisiä, jonka soitan musikaalissa pianolla ite. Huiks, voisinkin tästä poistua opiskelemaan! Moikka:)

4 kommenttia:

 1. eii vitsi ihana idea tommonen glow party :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! tuolla oli tosi hienon näköstä sit ku oli oikeesti pimeetä :-)

   Poista
 2. Tosi kivoja ja hienoja kuvia! Näyttää hauskalta tuo meininki :)

  VastaaPoista