torstai 18. huhtikuuta 2013

i knew you were trouble when you walked in, shame on me


112
toppi & t-paita h&m, hame seppälä, neuletakki New Look, sukkikset pieces, kengät converse058 lenkkiessi
juoksutrikoot catmandoo, urheilutoppi energetics, juoksukengät adidas077 021 116 katja 019 031 131 010 087
hauska väriero meiän naamoilla... se on tää kuolleen kalpeus121
naapurin mummon koira on ihanin...!014
tän päivän asua surkeessa kuvassa... kauluspaita Cubus, neule Veromoda 036 089 161 039 097

Mooi!
Tänään oli musikaalin kolmas kenraaliharjoitus eli huomenna olis vuorossa ensi-ilta. Huiks! Tänään olin kotona seittemän jälkeen. On tää kyllä väsyttävää, mut samalla niin palkitsevaa! Tässä postauksessa on ripoteltuna mukaan kuvia musikaalista. Ja juu kyllä haha mie oon siis Kuolema, tää on kivaisaa. Naama on valkee ku lakana ja puku tarttuu kaikkialle kiinni. Miun puvussa on kaikkia liehukkeita ja sit siinä on "makkaroita" ja tyhjiä kaljatölkkejä kuvaamassa sitä, kuinka paljon suomalaisia kuolee elintasosairauksiin. Hauska idea mut se ei oo niin hauskaa ku pimeessä bäkkärillä törmäät seinään ja kuuluu järkyttävä rutina ku kaikki tölkit meni ruttuun :DDd Alan tottua näihin harmaisiin hiuksiin, mutta toivon todella, että tää väri irtoaa pesussa niinku luvattiin. Niin joo, kävin tänä aamuna juoksemassa ku oli niin nätti sää. Ihanaa oli mennä pitkästä aikaa! Nyt kun alkaa musikaalilta riittää aikaa niin vois ottaa tuon kunnonkohotuksen taas ihan tosissaan. Muitaki kuvia on hienosti sinne sekaan ripoteltuna, mukana mm. pari koulun superhienoa otosta ja sellasta. Jepsjee nyt häivyn ratkaisemaan epäyhtälöitä kuvaajan avulla, ihanaa! Heippa!

7 kommenttia:

 1. paljon tsemppiä musikaaliin ! iksu :( <3 ja oot ihuna harmaahapsisenakin ;)

  VastaaPoista
 2. OHO TAISIN JUST LÄHETTÄÄ KOMMENTIN ISÄN KÄYTTÄJÄLLÄ:DDDDDD mut siis mie aino vaan:D:D:DD::D hahahahha jos tuo oikeesti meni isän käyttäjällä nii kuolen nauruu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD ei hitto olin sillee et kuka hitto ismo ikävöi minuu :D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D oot ihana ainomaino ja kamala ikävä sinua!<3 meiän pitää nähä!:)

   Poista
 3. Ihana oli teijän musikaali!! Äww oot hyvä näyttelijä!!♥

  VastaaPoista
 4. Oli nuo kutees miten kivat vaa....tuo tukka...:::DDDDD
  Ikävästä harmaantunu? ;(
  t: Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ikävästä varmaa:--( eiku rupeet vaa roposias säästää kuule !
   t: Essi

   Poista