torstai 11. huhtikuuta 2013

jos kaupunki tulvisi, vesireittejä pääsisi pakoon


034 003 017
vahvuukselliset aurinko- ja silmälasit Specsaversilta linkinpaitaaaa
silkkipaita pitsiyksityiskohdilla ja niittinapeilla Seppäläglasses 038 022 036

Mooi!
Koeviikko on jo onnellisesti takana päin ja toisen vuoden viimeinen (!!) jakso alkanut. Mihin meni tämäkin vuosi, enpä tiedä. Tää viikko on ollu aika stressaava, kun musikaalin kiireet alkaa painaa päälle ja tänäänki olin torniksella harkoissa klo 13.30-18.30. Ens viikolla paine vielä pakkautuu lisää, kun torniksella menee viis iltaa viikosta, ensin kolmiin kenraaliharjotuksiin ja sen jälkeen kahteen peräkkäisinä iltoina olevaan ensi-iltaan. Mut sit alkaakin se helpompi vaihe ja vapaa-aikaa alkaa taas löytyä, mikä ihmeellinen tunne!
Kuvien lasit hain viimein tiistaina specsaversilta. Miun edelliset lasit on jo kahden vuoden takaa (edit// hitto uudestaan ku laskin ni onhan siitä jo reilusti yli kolme! apua!), ja nyt edullisen tarjouksen takia (ja kesäautoilun tarpeen vuoksi) sain sekä vahvuukselliset aurinkolasit että mukana myös uudet tavalliset lasit, vahvuuksillakin toki nekin. Lauantainahan ne piti jo hakee, mut arvatkaa onnistuinko just myöhästymään bussista.. Tuo vaaleenpunanen paita puolestaan on Salon reissulta peräisin, ja kaiken muun joukkoon kuulumattomat ruokakuvat on vaan pakko saada mukaan joka postaukseen :--)
Juu nyt meen kyllä nukkumaan että jaksan huomenna herätä! aatuutilullaa!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat uudet lasit! :)
  Ja oon kans ihmetelly että mihin tää vuosi oikeesti on menny, vastahan tää alko! Apuva, me ollaan ens vuonna abeja! :o Kirjotukset lähestyy ja ressiä pukkaa... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ja niinpä, ihan kamalaa oikeesti :-D vanha olo tulee !

   Poista