sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

don't worry just let me blow all of your grey clouds away

057 116 075 158 XD paistoin kanat ja kokosin herkkusieni-pekoniasiat ja lähmin kännykkää -> kameran linssissä rasvajälkiä... ohoh, ja kuvanlaatu on ah niin mainio 058 essilaurajaelina party eilen oltiin baarissa juhlistamassa saaraa 18v!♥ 060 nomie 083 179 093 kaksierimaailmaa kaks kuvaa, jotka ei liity millään lailla toisiinsa.... mahtavaa essi! 1. pyöräilin töistä kotiin kaatosateessa nam 2. ei tiedetty saaran kanssa mitä tilattais baarissa, tilattiin randomilla ja ei nam vaan hyi mietännää asu ainon rippijuhlissa ja ps. peiteväri jäi elisalle eli silmänaluset = pommin räjähdyspaikan näköset saaraonihana ihana tyttö tuo brunette !♥

Mooi! Raahasin taas itteni koneen ääreen wuhuu. Sanomattakin selvää että viime päivinä oon liitäny töistä kaupungille ja joku sellanen ku yo-kokeisiin lukeminen on jääny harvinaisen vähälle. Töissä on ollu ihan mukavaa, ja palkitsevinta on ehdottomasti positiivinen palaute ja venäläiset asiakkaat. Nää venäläiset siks, että se hymy mikä sieltä välähtää kun palvelet venäjäks on kyllä sellanen palkinto ettei harmita enää lainkaan ne tunnit jotka ähkin ja puhkin venäjänkirjojen kanssa. Kamera on jääny kotiin pölyttymään ku en oo ollu edes kenenkään kanssa valokuvaamassa, vaikka siihen tulee perjantaina jotain muutosta kai! Siks nääki kaikki kuvat on köh kännykällä räpsittyjä.
Eilen oltiin tosiaan baarissa juhlistamassa Saaran täysi-ikäistymistä ja oli aikalailla mahtava ja täydellinen ilta. Tänään olin miun kaverin ainon rippijuhlissa ja näin pikasesti elisaa ja karoakin. Huomenna nään yksiä tuttuja pääkaupunkiseudulta pitkästä aikaa, ja sit meen kolmeks töihin. Tiistai on vapaa ja sille päivälle on jo ihania suunnitelmia tiedossa. Elämä rullaa, voi kun vois aina tuntua näin hyvältä :-) Nyt meen kuitenki nukkumaan, öitä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti