sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

some people can't sleep because they have insomnia. i can't sleep because i have internet connection.

uuethiuxet
en tiiä oonks tästä vielä täällä ehtiny miten paljon jauhaa, mut harmaat lähti nyt viimesellä ja muistot musikaalista ei ole enää hiuksissa vaan pelkästään pään sisäpuolella! viimein vaaleet hiukset taas!014 helsinki
108
chinot h&m, t-paita ja bleiseri kirppikseltä, aurinkolasit polaroid, vyö jostakinkuorokeskiviikko
viime keskiviikkona käytiin kuoron kanssa kuopiossa harkoissa!224 naama 228 syitäonneen
stella osti kirppikseltä 12 000 syytä olla onnellinen -kirjan ja siellä oli pitkät ihmiset!! ollaan stellan kaa molemmat pitkiä, mie 182 cm ja stella pari senttiä lyhyempi ja meiän päivä pelastu! :D236 tääpäivä
eilen oli pikku kakkosen puistossa joku tanssiryhmä jota jäätiin hetkeks kattoo marian kaa. asusususu
mustavalkonen paita h&m, sortsit kirppikseltä. Punanen neule Prismasta haha, valkonen laukku kultaisilla yksityiskohdilla KappAhlista. Army-paita, clutch ja ristiriipus joka ei kunnolla kuvasta näy on kaikki gina tricotin aleista poimittuja.

Moikka!
On taas ollu enemmän ja vähemmän kiirettä ja epätoivoo kiireiden vuoksi. Tää kesä on kuitenki jatkuvasta kiireestä huolimatta ollu mahtava, ja stressiäkään ei vaan osaa kesällä niin paljoo ottaa. Huomenna on viimein palkkapäivä mut se alkaa surullisesti velkojenmaksulla (esim äitille 200 euroa, yhyy) mut sit vois vaikka juhlistaa rahantuloa jollain hemmottelulla, kuten uudella meikkivoiteella.
Nyt haluttaa kuitenkin lähtee valokuvattavaks miun uudessa maksimekossa ja hiukset äitin tekemällä ihanalla letillä, adiooos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti