maanantai 21. lokakuuta 2013

kun lähdet, en perääsi enää kävele, koska me ei olla enää me

miejee yritin ollA MALLI te,m,ma 005 013 037 058
039 048

Moikka!
Taas on vierähtäny ihan luvattoman pitkä aika viime postauksesta, miun kuvausinto on ihan hukassa ja sitä kautta myös postailu on jääny. Hirrrveesti on tekemistä, hyvä että ehin hengittää välissä. Nyt syyslomalla aion kyllä nauttia, vaikka tähänki lomaan kuuluu myös ei-niin-lomailua. Onneks se on kuitenki kivaa tekemistä, nimittäin EYP:n alueellinen istunto Kuopiossa. Vaikka siellä on huippukivaa ni nukkua siellä ei ehdi, ja sit ku suoraan istunnosta kouluun ja pitäis vielä tehdä äikän lehtityö jossain välissä ni hihi hauskaa! Joululomaa siis odotellessa ;) ainiin, paitsi että ilmoittauduin joululomakski töihin. Meiän äikänope tuli yks päivä kyselee mitä miulle kuuluu (XD?!) ja se sano että burnout lukiossa ei oo mitenkään tavoteltavaa. Ehkä miun siis pitäis kuunnella itteeni viisaampaa ja pyhittää joskus aikaa ihan vaan itelleni!

Joka tapauksessa tänään kävin Marian kaa vähän valokuvaamassa pitkästä aikaa, illemmasta käytiin kattoo kavereiden kanssa Leijonasydän. Leffa oli hyvä, mut hakkaamista oli vähän liikaa miun makuun! Suosittelen kuitenki kaikkia kattomaan sen.

Nyt kuitenki leukaperiä repii jo sen verran et taian painuu suosiolla pehkuihin! Öitä!

2 kommenttia:

 1. Voi tosi kiva takki!

  Tekemistä on kyllä ihan liikaa... Mun pitäis kirjottaa perjantaiks kaks ruotsin ainetta, saada äikän essee tän viikon aikana valmiiks, valmistella ruotsin esitelmää, lukea sanakokeeseen, tehdä paaaljon kuvisdiplomia ja tehdä läksytki jossain välissä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mieki tykkään!

   Ja joo! Hah, missä on se koko lukion ajan meille maalailtu kuva helposta, simppelistä ja löysästä abivuodesta?!

   Poista