maanantai 23. joulukuuta 2013

i need to know now, can you love me again

Image and video hosting by TinyPic onpas ihrasen näkönen käsi :-D oli miten oli ni en oo oppinu ottamaan kuvia vaatekaapin ovi kiinni joten oli pakko rajata tätä näin :D

En kuitenkaan tullu postailemaan ihrasista käsivarsista (:'D) tai mistään muustakaan sellasesta, vaan haasteesta, jonka sain Anilta!:)

Haasteen ideana on siis haastaa blogeja, joissa on alle 300 lukijaa ja antaa siten näkyvyyttä blogeille.
1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 faktaa itsestään
2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille
4. Haastetun pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa
5. Haasteessa tulee lukea kenet on haastanut ja kertoa haastetuille
6. Ei saa haastaa ketään joka haastoi sinut

Image and video hosting by TinyPic Janikalta joululahjaks Luhdan pyyhe ja Pentikin kynttilä ja karkkia, mut ne mie söin jo!

11 FAKTAA

1. Oon huono keksimään tämmösiä varsinki koska oon tehny tän haasteen jo varmaan sata kertaa - mut ei se mitään!

2. Inhoon paljaita jalkoja. Saunasta tai suihkusta kun tullaan niin sukat heti jalkaan, kiitos. Joissain bileissä en voi sietää kun ihmiset käy saunassa ja sit lattiat kastuu, ja jotkut valopäät ottaa sukat pois ja tipsuttelee mökissä edestakasin paljain varpain. Hyi, sillon tekee mieli aina lähtee kirkuen karkuun!

3. En oo aamuvirkku enkä iltavirkku enkä mikään muukaan. Nukun helposti yli 12 tunnin yöunia millon vaan niille on aikaa, ja vaikka miten menisin aikasin nukkumaan ni en silti herää virkeenä aamulla enkä kyllä myöhemminkään :--D

4. Rakastan kirjoja! Luen hirveesti, jopa useemman kirjan päivässä (no en siis mitää tiiliskiviä lue montaa päivässä mut sellasia vähän kevyempiä kyllä you know) ja erityisesti rakastan klassikoita. Montgomeryn Anna ja Emilia, Pieni talo preerialla -sarja ja Kotiopettajattaren romaani kuuluu kirjasuosikkien kärkeen, Harry Potteria tietenkään unohtamatta! (vaikka sitä ei kyllä lasketa klassikoks. VIELÄ.)

5. Oon päättäny miun lasten nimet jo :--D heitä tulee siis kaksi, molemmat tyttöjä ja nimet tulee osittain suvusta, osittain miun lempikirjoista :) Hauskinta on se, että varmaan kaikki tytöt on tehny viikoittain vaihtuvia nimisuunnitelmia tuleville lapsilleen ja niin oon mieki, mutta nää nimet on pysyny jo useemman vuoden. Toivottavasti en siis saa poikaa, hädissäni nimeiäisin sen varmaan Einariks ku en keksis muutakaan! (ja ei ole nää ideat mitään hermione-lily-ginnyjä tai mitään kammotuksia kuten sipuliina!)

6. Oon kuullu joidenkin sanovan, ettei heidän tee koskaan mieli makeeta. Miulle tollanen käsite on uppo-outo! En voi käsittää, miten joku kieltäytyy vaikka karkeista kun joku toinen tarjoaa, kun "ei tee mieli". Miun tekee aina mieli makeeta, ja jos ei tee niin sillon miulla on aito ja oikee paha olo! Mahatauti onkin yleensä ainoo joka katkasee makean mieliteon :--D En kuitenkaan syö makeeta ihan koko ajan vaikka mieli tekis! :D

7. Miula on hirmusesti kavereita ja muutamia hyviä ystäviä, enkä tiiä mitä tekisin ilman niitä. Oon sellanen ihminen, että saatan tutustuu johonki ihmiseen minuutissa ja tuntuu ku oltais tunnettu aina. Joskus se vaan kolahtaa! Toisiin ystävyyssuhteisiin saa nähä enemmän työtä ja vaivaa, mut sekään ei haittaa jos palkintona on ihana ihminen jolle voi aina soittaa kun joku harmittaa tai ilostuttaa :)

8. Tykkään ajaa autoo ja ajelisin vaikka joka ilta rinkiä, jos vaan ois käytössä auto ja rahaa bensaan :D! Samalla tykkään kuunnella musaa aina kovalla, ja kavereidenkin autoissa jos on jotai bassoja ni kääntelen ne aina kovalle (tai jos en osaa kuten yleensä käy ni pyydän kuskia laittamaa!) ja harmittaa ku meiän auto kuulostaa lähinnä KRIIK KRÄÄK RÄTSiltä jos sen laittaa liian kovalle =(

9. Oon viimein saanu päätettyä mihin haen opiskelemaan lukion jälkeen, enkä vois olla tästä päätöksestä onnellisempi! Elämä helpottu 100% heti, kun sain tulevaisuuteen pientä selvyyttä. En ollu tajunnutkaan, miten ahistavaa on, kun ei tiedä missä on parin kuukauden päästä.

10. Hamstraan liikaa tavaraa. Oon tässä vuoden sisään heittäny kilokaupalla tavaraa menemään, ja silti sitä vaan riittää ja riittää! Rojektina siis huoneen (/huoneiden) tyhjennys turhasta. Varsinki ku joudun parin kuukauden päästä muuttaa taas vakituisesti kotiin, ja rantsun huoneen tavarat pitäis saada mahtumaan johonkin :--D

11. Mie nauran paljon, ja joitakin se varmaan ärsyttää. Joku hauska juttu vaan ku sattuu kohdalle, ni saatan nauraa sille maha kippurassa vielä viikonki päästä!! En voi lopettaa nauramista jos se alkaa kunnolla, ja rakastan sitä ku oon Marin kanssa ja nauretaan yhteen ääneen. Se on maailman parasta nauramista ja minuu harmittaa ku Mari asuu niin kaukana ettei päästä nauramaan meiän kuuluisaks käynyttä synkronoitua naurua ku valitettavan harvoin :'(


Image and video hosting by TinyPic Paulalta joululahjaks pinkit villasukat ja oriflamen vartalo- ja huulivoide!


HAASTAJAN 11 KYSYMYSTÄ

1. Lempiherkku?
- öö ää enpäs tiiä. Oon kauhee sokerihiiri, nii että syön kaikkee. Suklaa ois varmaan ensimmäinen valinta :)

2. Pidätkö enemmän kullasta vai hopeasta värinä?
- koruissa ehdottomasti hopeasta, mutta vaatteissa ja asusteissa kulta on yksityiskohdissa (esim. napit, niitit yms) paaaaljon kivempi!

3. Ensimmäinen lemmikkieläimesi?
- on vielä saamatta =( jos mummolan kissaa ja kanoja ei lasketa ;)

4. Oletko aina menossa vai tykkäätkö enemmän olla kotona?
- NO AINA MENOSSA TIETENKIN! Tänä syksynä oon ollu kotona ihan kauheen kauheen vähän. Nyt oon ollu kyllä niin paljon menossa, että tykkäisin enemmän olla kotona. Energiapiikki ku iskee ni sit on kuitenki päästävä johonkin vaikka minuutti sitten oisin haaveillu illasta peiton alla kaakaomukin ja kirjan kanssa.

5. Millainen on unelmiesi kaupunkiloma?
- Joku cool hieno kaupunki, kiva ja raikas hotelli lähellä keskustaa. Tarpeeks vähän tavaraa mukaan lähtiessä että tuliaisille jää paljon tilaa! Sit miulla on mukana joku läheisistä ja tärkeistä ihmisistä (eli joko äiti, sisko tai hyvä ystävä), ja sit vaan kävellään kaupunkia ympäri, istuskellaan fiineissä kahviloissa ja nautiskellaan tunnelmasta. Käydään ehkä parissa nähtävyydessä ja vaikka jossain museossakin, ja yks päivä vähintään shoppaillaan! Illalla palataan hotelliin väsyneinä mutta onnellisina ja levitellään ostokset sängylle ja tutkitaan kaikki läpi. Ei kiireitä eikä riitoja, sit ku kotiinlähtö koittaa ni tavarat mahtuu kätevästi mukaan ja mikkään ei ahista tai harmita tai masenna koko loman aikana!:)

6. Mitä mieltä olet nykyajan fitness-kulttuurista varsinkin blogimaailmassa?
- paskaa. Hienoo toki, että ihmiset alkaa urheilla ja liikkua, mut jotenki en voi estää itteeni ajattelemasta, et miten rajottunutta sellanen liian orjallinen fitness-elämä voikaan olla - en tosin voi varmaks sanoo ku en oo ite kokeillu. Mie oon kuitenki sellanen sohvaperuna ja siitä huolimatta niin kiireinen, etten oikein ehdi urheilla. Niinpä en oikein tykkää sellasesta kulttuurista, jossa personal trainer käskee ja neuvoo ja sanoo (niinku siinä jossain cosmon kolumnissa tms joskus kirjotettiin. Se teksti rokkas!) ja sitä kuunnellaan orjallisesti ja salilla käydään vähintään sata kertaa päivässä ja mitään hyvää ei syödä jne.

7. Mikä on lempijoululaulusi?
- Näitä on moooonta. Oon joululauluihminen, ja aina ku joku valittaa että korvat ratkee joululauluista ni oon vaan hiljaa ja ajattelen että kuuntelenpas taas joululauluja ku pääsen kotiin :P Varpunen jouluaamuna, Sylvian joululaulu ja Tulkoon joulu on ainakin tosi ihania.

8. Haluaisitko hypätä benji-hypyn tai tehdä jotain muuta yhtä extremeä?
- njääh, enpä oikeestaan. Oishan se ehkä ihan siistii, mut pelkään miun jalkojen puolesta ihan liikaa. Joku voi sanoa et se on turhaa, mut viimeks ku lakkasin pelkäämästä ja liikuin tunteella ja varomatta, ni polvilumpio lähti sijoiltaan. Tää on tapahtunu niin monta kertaa, et se jo rajottaa miun elämää. En vaan kestä sitä tunnetta ku joudun vääntää lumpion takas paikoilleen ja sit se on kipee ja turvonnu monta päivää. Ja tosiaan oon menettäny sen uskalluksen. Varovaisuus tulee jo selkärangasta.

9. Kotikaupunkisi hyvä ja huono puoli?
- Siis Savonlinnan kai? Hyvä puoli on kauneus, huono puoli on ööööm se, etten oikein tunne täältä enää ketään. Rantsusta jos puhutaan niin sekä hyvä että huono puoli on ihmiset - siellä on ihania ihmisiä ja sit siellä on kamalia ihmisiä!

10. Naisellisin ja miehisin piirteesi?
- Miehisin on varmaan lauluääni - oon siis altto ja lauleskelen usein moniäänisissä biiseissä miesten tenoristemmoja! Naisellisin on se, että oon ihan tumpelo kaikissa tekniikkaan liittyvissä jutuissa ja sit räpsyttelen ripsiäni millon kenellekin koska en osaa tehä mitään "miesten juttuja" :--D miun puolesta sukupuoliroolit saa ihan rauhassa säilyä sen verran että mie kokkaan ja siivoon ja miespuoliset ajaa nurmikot ja tekee remontit, koska miusta ei kerta kaikkiaan oo sellaseen :'D ja tossa yks päivä miun lukulampusta palo lamppu. Otin reippaasti sen lampun mukaan kauppaan ja päätin että nyt mie ossaan ihan ite, mut.. en osannu.. jouduin pyytämään apua miun kaverin äidiltä, joka sattu kauppaan samaan aikaan. :D

11. Mistä väreistä pidät sisustuksessa?
- maanläheisistä ja vaaleista. Tosin tällä hetkellä miun huone on ihan viininpunanen ja kaikki kaveritki rahtaa miule lahjaks kaikkee punasta, että kai se on kans aika lailla miun väri :)

Image and video hosting by TinyPic

MIUN KYSYMYKSET HAASTETUILLE

1. Mikä on lempikuukautesi?
2. Jos joutuisit päättämään Suomen asioista, mitä asioita muuttaisit ensimmäisenä?
3. Mikä on mieluisin harrastuksesi?
4. Mihin haluaisit matkustaa juuri nyt?
5. Mitä tekisit 500 euron setelillä?
6. Mikä on unelmiesi työ?
7. Miten suhtaudut vähemmistöihin?
8. Oletko allerginen jollekin?
9. Mikä on onnennumerosi?
10. Pitkäaikaisin haaveesi?
11. Millaista musiikkia kuuntelet?

Image and video hosting by TinyPic

HAASTETUT
Elina
Maria
Orvokki
Magdaleena
Saija
katjatar
...ja apua en keksi enempää! Tiedän tiedän. Can't help it! Jos joku tuntee halua tehdä tämän, niin oisin ilonen!:)


Olin tänään töissä 8 tuntia ja koska nyt on aatonaatto ni oli tosi kiireistä. Kiireisyys ei kuitenkaan oo paha, koska asiakkaat on hyvällä tuulella joulun takia :---) Toki se kiireisyys on sinänsä väsyttävää, kun ehtii päivän aikana tuskin hengähtääkään. Huomenna eli aattona oon töissä vielä kolme tuntia ja vartin, ja sit ei ookkaan kahteen päivään töitä! Ah ihanuutta! Nyt mie kuitenki meen nukkumaan että jaksan huomenna oottaa joulupukkia ihan iltaan asti. IHANAA JOULUA KAIKILLE! :)

6 kommenttia:

 1. FITNESS ON AIVAN YLIARVOSTETTUA.HAHAHA en kestä noita sun 11 faktaa itestäs :---DDDD ja joo ESSI MEIDÄN TÄYTYY NÄHDÄ!! tuun joku päivä rantsulle?!?! awesome. ps. en tee tätä haastetta ku tein tän saman about 2 viikko sit 8)) pps. MAHTAVAA JOULUA ppps. kello on puol2 yöllä ja koristelen pipareita... mut ne on taiteellisii!!! niinku oikeesti eikä mitää kuorrute mössöö mistä nää sitä piparipohjaakaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MARIA TÄNÄÄN EN SANO EI VAAN KYLLÄ!!!! joulut sinnekin ja oot ihan pöhkö<3 todellakin tuut rantsulle ja pitää nähä muutenki ja aaaaa!!!!!!!

   Poista
 2. Mut sun pitää nopeesti korjata sivistymättömyytesi kirjallisuudessa (edes elokuvana!!) sormusten herran kohalta!! Meiltä löytyy kaikki leffat ja miulla on hirveesti suklaata köhköh vinkvink ;) T: valokuolabestfrienparastoveri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D::D:D toki toki! tää täytyy suorittaa ennenku joudun jättämään valokuolaisan rantasalmen ja teidän seuranne (:'((((() eli siis pian!!!!

   Poista