maanantai 14. joulukuuta 2015

Viikonlopun hulinat


 photo image_zpseglb3ixv.jpeg  photo image_zpslbmn4zt3.jpeg  photo image_zps4c1qcrer.jpeg  photo image_zps6tuaws73.jpeg

Lauantaina oli tosiaan miun kuoron joulukonsertti. Kerrankin miulla oli useempi tuttu yleisössä, kun muutama konsertti on mennyt ilman yhtään tuttua. Tällä kertaa messissä oli Tia sekä molemmat työnantajat pikku pellavapäänsä kanssa. Tia oli mukana jo harjoitusten aikaan ja lisäili ahkerasti kuvia snapchattinsa mystoryyn, josta minä sitten screenshottailin parhaat palat itelleni :-D Itse konsertti meni hyvin ja kaikki kehui miun hiuksia jotka jaksoin kihartaa, ilmeisesti vaivannäkö kannattaa :--p Yleensä kun oon kuoroharkoissa keskiviikkoisin pitkän päivän jäljiltä uupuneena, mukanani miljoona kassia ja nyssykkää, hiukset kiinni ja hapsottaen ja meikit kadonneet päivän aikana jo taivaan tuuliin. Tosin tuossa reilu viikko sitten kuulin, että näytän kuulemma aina niin asialliselta ja fiksulta. Enkä edes usko väitteen olleen sarkasmia :-D En tiiä sit, mutta se on varmaa että lauantain ulkonäköön panostin enemmän kuin ulkonäkööni muuten koko syksynä yhteensä!

 photo image_zps25zximi8.jpeg  photo image_zpsv5sqmssi.jpeg  photo image_zpsvm9siqed.jpeg  photo image_zpslxpjdke4.jpeg

Lauantaina kotiin päästyäni harjasin hiuksia kirjaimellisesti vartin yrittäessäni selvittää päivän aikana syntyneitä takkuja. Melkein kaikki kiharathan siinä suoristuivat, mutta sen, minkä pystyin pelastamaan, asettelin sunnuntaina nätisti ja painuin Soljan kanssa nauttimaan herkullisesta Sunday Roastista. Tilasin omani puolikkaalla kanalla ja voi herranpieksut siinä oli syömistä!! Sen jälkeen käveltiin Southbankin joulumarkkinoille. Matkalla käveltiin Westminster Abbeyn ohi ja sen St Margaret's Churchin julkisivuremppa on näköjään viimein valmis, joten pitihän siitä kuva napata! Southbankin joulumarkkinat puolestaan olivat aika mitättömät, paitsi kojuilla oli hauskoja nimiä. Joulumarkkinoiden jälkeen teki mieli lähteä merimieskirkon Lucia-juhlaan, mutta viikonlopun äksönit veivät mehut sen verran tehokkaasti, että päädyin loppuillaksi peiton alle katselemaan Frendejä.

Tällainen oli miun viimeinen kokonainen viikonloppu Lontoossa tänä vuonna!(!!!) Tämän viikon kun paiskin töitä, viikko huipentuu Juha Tapion keikkaan perjantaina ja lauantaina lennän jo jouluksi koto-Suomeen! Voi jukranpujut, elämässä on nyt niin paljon kaikkea kivaa, ja koko loppuvuosi tulee olemaan kuin yhtä juhlaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti