sunnuntai 30. tammikuuta 2011

I may be bad but I'm perfectly good at it

tupru

awws

kyylä

enkylitesöis
Haloo!
Tänään on ollu aika syömistäytteinen päivä kun noita synttärivieraita on käynyt. Lähimmät sukulaiset plus kummit kylläkin enää vaan, koska ripille oon päässyt niin jättijuhlat on juhlittu ennenku sitten aletaan viittäkymppiä täyttää ;D Ja kivoja lahjoja oon saanu, pari astiaa ja kynsilakkoja ja sitten rahaa, jota toivoin säästöön tulevaa matkustelua varten. :)

Sitten kävin taas hoitamassa viikonloppupestini naapurin kissojen ja kalojen ruokkijana. Innostuin kuvaamaan elukoitten kanssa, mutta toista kissaa en löytänyt, missä lie nukkumassa, ja toisella oli kamala vauhti päällä. Kaloista ja ravuista en saanut hyviä kuvia, oma pärstä heijastui lasiin ja tiiättekin miten upeita niistä siis tuli. Anyways, tossa pari kuvaa Vilpusta :)

Huomenna ois taas kouluunmeno ja oonko ainoo jota ei kiinnosta ? Epäilen, että en. Onneks tein suurimman osan läksyistä eilen jossain ihme tarmopuuskassa joten nyt ei ole paljoa läksyjä ja KYMPPIAAMU, ah. Joo meen taas syömään semmosen älyttömän hyvän lohijutskan, moikka!

Ps. Kiitos uudelle lukijalle ! :)

3 kommenttia:

  1. Vähänkö tokakuva näyttää vanhanajan valokuvalta! Se on myös aika koominen :D Jos ei ois ollu ekas kuvissa noi paljoo puita, ni tuo ois täydellinen kuva <3 Tykästyin :D

    VastaaPoista
  2. Suvi: Jep, kiitti :D

    Jossu: No ehkä, koska se on muokattu silleen...? :D Miusta se on täydellinen noinki ;D

    VastaaPoista