torstai 3. maaliskuuta 2011

Revolutionaries wait for my head on a silver plate

darkk

carrie

yhteishaku

halleluja

Moi!
Tulin tässä kertomaan, että miulta menee just hermo meiän nettiin koska se aina valittaa että sivua ei voida näyttää, mutta kun päivittää sivun ni johan toimii. :D
Tänäänkään ei pitänyt olla laiska lomapäivä, mutta sellaiseksi se (onneksi) muuttui. Mie oon kattonu 10 jaksoo Sinkkuelämän 1-tuotantokautta ja lisäks erinäisiä ohjelmia telkkarista. Pitkään aikaan en oo kattonu telkkaria näin paljon ;o Ja eilen illalla sain tehtyä sen yhteishaun. Nyt vaan odotellaan tuloksia 16.6 asti... :)
Ja oon kuunnellut youtubesta tsiljoona kertaa Coldplayn Viva la Vidan, koska huiluope jätti tasan niin paljon läksyy miulle hiihtolomaksi :D

Aino poisti muuten vahingossa miut mesestä ja sitten yritettiin saada taas normaaliksi tätä tilannetta. Huonommin ei olis voinut sujua, kun molemmat yritettiin lisätä toisemme uudestaan, mutta kummallekaan ei tullut ilmotusta pyynnöstä. Lopulta, pitkällisen tappelun ja harmittelun jälkeen... huh. Taas toimii. (Älkää ihmetelkö kaunista söhryä kuvassa ainon nimen perässä. Pakkoblurraus, niin sanotusti.)

Niin ja pakko sanoo että minuu harmittaa se, että Lassi jätti Idolsin kesken :(

PS. APUA MIUN HUONEEN ULKOSEINÄSTÄ KUULU JUST TOSI PELOTTAVAA RAPINAA! mikä hiiri siellä on hyiii :(

8 kommenttia:

 1. mie siellä siu seinän sisälä rapistelen;)

  VastaaPoista
 2. Eiiiii, Lassi oli parhain ja ihanin koko Idolsissa :<<< !

  VastaaPoista
 3. Aino: arvasin! jos nyt kultapieni kummiskin tulisit pois sieltä...? :----D

  Suvi: Niinpä :<

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin sun bannerista ja ulkoasusta kovin. Tekstiä oli tosi kiva lueskella ja se oli selkeää. Fontti oli jees ! Kuvista ehdotonta plussaa, koska ne oli hyvälaatusia, hyvän kokoisia ja muutenki hienoja ! Oot nätti ja vaikutat mukavalta. Tykkäsin & jään seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 5. Ei ollu kivaa kun Lassi jätti Idolsin!! :<

  VastaaPoista
 6. Kaisa: Voii kiitos! :)

  Pinja: Niinpä :<

  VastaaPoista
 7. miks et hae savonlinnan lukioo :O

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Koska Savonlinnassa on Lyseon lukio ja Taikkari, enkä halua kumpaankaan. Taikkarissa ei ole itseä niin kovin kiinnostavaa puolta, Lyseo taas on pelkkä peruslukio, aika rankka sellainen ainakin maineeltaan. Rantasalmella on ilmaisutaitolinja ja se nyt ainakin tässä vaiheessa tuntuu kaikkein eniten omalta jutulta. :)

  VastaaPoista