maanantai 8. elokuuta 2011

Just know that these things will never change for us at all

mooooi
asu
sortsit Tally Weijl (Rooma) toppi H&M paita KappAhl hattu Sokos rannekorut Nomination&random, kaulakorut (risti ja avain) Kalevala Koru
kk-avain
Tosiaan, en tiiä oonko esitelly täällä blogin puolella miun about puolentoista vuoden takasta kirpparilöytöö. Ostin siis kahdella eurolla kivan avainkorun Mikkelistä kirppikseltä ja tykästyin ihan kunnolla. Sit kysäsin äitiltä, että mitähän tuo KK tarkottaa tossa avaimessa ja että voisko se olla Kalevala Koru. Äiti sano et ei se kyllä sitä oo. No, olin silleen että joo no ei se varmaan kyllä. Mut sit kerran satuin kattomaan ton korun kääntöpuolta ja mitä löysin? Kalevala Korun tunnuskaiverruksen! Kahdella eurolla siis kirpputorilta ostin aidon Kalevala Korun :)

sweet
Ja sain jo joskus pari viikkoa sitten Erikalta tämmösen blogipalkinnon! Kiitos siitä paljon! :) Eli ideaan kuuluu vastata kolmeen kysymykseen ja sitten laittaa palkinto eteenpäin viidelletoista bloggaajalle :) Aloitetaas!

Lempiväri: No, nyt riparin jälkeen varsinkin on toi keltanen ollu aika vahva suosikki ;)
Paikka jossa haluaisin käydä: Lontoo ja USA
Lempiruoka: tortillat

Ja eteenpäin seuraaville:
Siiri
Siiri
Magdaleena
Elina
Aino
Suvi
Enni
Riikka
Taija
Alina
Ellu
Josse
Annika
Minttu
Emmi

Huhhuh ku meni linkkailuun aikaa! :D No joo, eli tässä nää nyt ois ja ajastettujen postausten linjalla jatketaan vielä hetkinen kun ollaan tosissaan perheen kesken Ähtärissä ja Helsingissä vielä ennen koulujen alkuu :)

2 kommenttia: