torstai 11. elokuuta 2011

syvällä pelis ollaan oltu jo vuosii

coldplay - every teardrop is a waterfall


bost
tivoli
FBBB
miinuskolme?
tää lämpömittari vissiin näytti ihan oikeeta? ja kellohan oli tuossa vaiheessa kans vähän jotain muuta ku 20 yli 9... :D
oonsekasi
oon sekasin !
solu
täsä on meiän soluasunnon sisäänkäynti! :)
11.81

Joomoro!
Ollaan elisan kaa täällä miun kämpillä ku se oli niin ihana et tuli tänne rantsuun asti vaa miun takia 8) Meillä oli tänään eka "oikee" koulupäivä ja olin ilosena kattonu lukkarii maanantailta ja ottanu kaikki maanantain kirjatki jo ja sit lavi kysy että otinko liikkavaatteet ja sit olin sillee et tähhh ni selvis et nyt onki jo torstai :--) onneks kerkesin vielä vaihtaa kirjat ja pakkasin liikkavaatteetki pikavauhtii ja päivä meniki ihan hyvin :) nii ja sit käytiin elisan kaa kävelemässä ja kuvaamassa tuossa leikkipuistossa ja kieltämättä oli hubaisaa! Nii ja tein lasagnettee. Päätin sit että eeeei tohon tarvii enää kolmee desii vettä ku siinä on jo kuus ja kas, tuliki aika kuivaa :---D ohjeiden noudattaminen saattais joskus kannattaa ! Mut voisin ainakin yrittää olla reipas ja tunnollinen lukiolainen ja siirtyä uskonnon kiehtovaan (...) maailmaan lukuläksyn merkeissä, heipsansaa!

4 kommenttia:

 1. asut aika lähellä mun serkkuja ! tiiän noi entiset vanhusten talot :DD

  VastaaPoista
 2. sulla on kiva blogi!
  jos jotain sais pyytää lisää niin kuvia sieltä rantasalmelta ja niistä uusista kämppiksistä, mikäli olet jo ystävystynyt heidän kanssaan :) !?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Aijaa! :) Joooo, tuoki joku entinen vanhusten hoitokoti-mikälie...

  Voikukkapilvi: Sanopa muuta!

  Anonyymi: Kiitosta :) No öh oon tuntenu miun kämppikset nyt 3 päivää, että en oo vielä ehtiny ottaa kuvia niitten kanssa ku kaikilla on niin paljon kiireitä ja muutenkaan ei vielä luonnollisestikaan olla mitään bestiksiä, mut huonepostausta on tulossa ja kyllähän mie sieltä vielä paljon postailen :)

  VastaaPoista