perjantai 23. joulukuuta 2011

i could have been a princess, you'd be the king, could've had a castle and worn a ring

coldplay - princess of china feat. rihanna

tadaa
joulutorttuja
kuusenoksaaa
lahhhhhjoja
moioonteini
näyteltiin elisan kaa pissiksiä meiän luokan joulunäytelmässä... erityisesti miun ulkonäkö tuntu herättävän hilpeyttä ja järkytystä meiän luokkalaisissa :--D en menis ikinä tän näkösenä oikeesti kouluun.
joulupostia
ruutumekko
timanttiii
flanellinen ruutumekko ja neuletakki Seppälä, sukkahousut H&M, kaulakoru joululahjaksi Lotalta! :)
jingle
lahjoja
Pinjalta&Iidalta Stockerin ruudulliset yökkärihousut ja Ainolta Coldplayn Mylo Xyloto -CD (tän takia en oo erityisemmin joululauluja kuunnellu..........)

Mooi!
Täällä taas! Loma alko toissayönä joulumessun jälkeen. Sitä ennen oli lukion joulujuhla eli niinkin rento tilaisuus ku että kaikki luokat sekä opettajat esitti omat näytelmänsä. Varsinkin kolmosten joulunäytelmässä oli tosi hupaisia kohtia, ja eihän sillekään voinu olla hihittelemättä että enkunope näytteli Tuksua ja matikanope (vanha mies) hyppeli ympäriinsä enkelinä siivet selässä. Eilen tulin sit kotiin s-linnaan ja autoin äitiä joulusiivouksessa, koristelin kuusen ja kaikkee, ja illalla kävin Lotan kanssa elokuvissa ja syömässä, oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa! Käytiin kattoo se New Year's Eve ja mie kyllä tykkäsin :) Tänään oon vaan soitellu pianoo ja fiilistelly sitä että on viimein joulu! Huomenna ois suuntana mummola ja siellä vietetäänki sit jouluu sukulaisten kanssa. Pitäkää tekin kiva joulu ja muistakaa herkutella! ;)

7 kommenttia:

 1. mun mielestä noi silmä meikit ja vähepi aurinkopuuteri tekis susta vanhemma ja paremman näköisen. myös hiustentupeeraus ja laitto vähntäisi ulkonäkösi nuhjuisuuttaa ja mummomaisuutta joka sinusta huokuu.

  VastaaPoista
 2. SIE OOT IHAN KAUHEE TUOSSA YHESSÄ KUVASSA!! Järkytyin! Ja vakavasti. Mietin jo, että mitä se Urpo on taas tehny, mut sit luin kuvatekstin ja aloin vaan nauraa *REPS* Essiseni....... Sinä olet jotain ihan parhautta ja todellakin osaat tehdä muodonmuutoksen Essistä lissuksi :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: En tiedä kuka oot mut hajosin :-----D tapana ei yleensä myöskään ole heittää läppää ventovieraiden kanssa, mutta tällä kertaa sanon että omasta mielestäni olen kyllä ko. kuvassa todella luonnonkauniissa tilassa :)))

  Jossu: :D:D:D:Dihana♥

  VastaaPoista
 4. OIII coldplayn levy<3 unelma! mieki oon koko ajan vaan kuunnellu tota joululaulujen sijasta :--D

  VastaaPoista
 5. Oi Prinsess of China on vaan niin ihana biisi <3 Hahhah, toi lissu-kuva on niin hyvä, repesin pahasti! :DD

  Hyvää joulua :)

  VastaaPoista
 6. hei sulla on mun mielestä tosi kiva blogi ja tosi kivoja kuvia!! :)

  http://jennakettunen.blogspot.com/ :):)

  VastaaPoista
 7. siiri: Niinpä!!

  Orvokki: Niinpä, se on ihana! Ja joo, itekki kyllä oli peilikuvassa kestämistä... :D

  Jenna: Kiitos! :)

  VastaaPoista