tiistai 14. elokuuta 2012

We knew this day would come, we knew it all along, how did it come so fast?


015 090 001 007 007 kynsilakka Seppälä 013 Kiilakorkosandaalit Mekka 112
sinisetpöksyt Housut Topshop, neule KappAhl, kaulakoru ja bleiseri H&M, laukku kirppis, kengät Converse
132 135 Marimekon käsipyyhkeet kirppikseltä 102 jeijeijee 079 092 lalala farkut veromoda(pieces), t-paita ginatricot, bleiserintyyppinen Primark
086 067
095 konfis mekko H&M, huivi Lindex, tässä asussa oli sit mukana nuo valkoset Mekan kiilakorkosandaalit!115 117 ruusupaita sortsit ja harmaa toppi H&M, pitsipaita ja ruorin muotoinen kellokoru Primark 046 kengät Mekka (nää on ikivanhat mut löysin nää maanantaina jostai kenkähyllystä ♥!) 130 050 Mooi!
Nyt ois sitte kesäloma 2012 käsitelty ja koulunpenkille palattu. Autokoulunki alotin tänää, hui ku miusta on tullu jo iso tyttö! Koulupäivä oli vielä melko rento, mut kalenterin täyttymisestä päätellen en paljon ehdi hengähtää tässä muutaman viikon sisään. Viikonloput buukattu täyteen ja koulun jälkeenkin on vaikka sun mitä ja vielä päällekkäin... Koulussa oli tänään päällä toi asu, missä on toi Primarkin pitsipaita. Muutama muukin asu tässä on viime viikolta, ja tuo juhlavampi oli siis päällä 11.leirin konfiksessa, kun olin taas isostelemassa.
Kuunneltiin tänään Emma-kämppiksen kanssa tota Maroon 5:n uutta cd:tä, oi kun se on ihana! Muutama päivä takaperin (tuona päivänä ku jalassa oli nuo Topshopin turkoosit farkut) käytiin tyttöjen kaa "keitolla" eli Karkulahden uimarannalla kymmenen jälkeen juomassa sikspäkki......... ruusunmarja- ja vadelmakeittoo. Jee! XD Siistii oli kyl sinäänsä.
Mut nyt meen vielä heittämää pikasen lenkin etten ihan jää vaan sängynpohjalle syömään ja dataamaan (ja opiskelemaan..), heippahei!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) JA toi Pikku prinsessa on ihana kirja :>

    VastaaPoista
  2. siiri: Niinpä! ♥

    Orvokki: Kiitos! Niin miustakin ja nyt löysin tuon divarista 30%-alennuksella, en ois voinu olla enää ilosempi! :)

    VastaaPoista