tiistai 20. marraskuuta 2012

sua rakastan nyt, sua rakastin aina, aika meidät erilleen kuljetti

Tää on postaus kaikesta mahollisimman turhasta, kun miljoona Espanja- ja Maata Näkyvissä -festarit -kuvaa odottelee myös tuolla julkasemista. Tai no, riippuu näkövinkkelistä. Onhan ruoka ja vaatteetki sinänsä ihan jees juttu. Eniveis oon viime aikoina ollu tuhlaileva köyhä jonka jälkeen oon ollu vielä köyhempi. Vaatehamstraus on onneks keskittyny kirpputorien puolelle, ja tänäänki tuhlasin sit viimeset kolikot Savonlinnaan kirppikselle. Ei jääny edes viittä senttiä, hups. Maata näkyvissä -festareillaki pysyttelin kirpputorien puolella ja kotiutin muutaman niin jees jutun ettei harmittanu ollenkaan. Toivottavasti saisin aikaan nyt joskus ne muutki postaukset, mut tässä nyt tällasta vaatehöpinää ruoalla höystettynä, enjoy! (ps. espanjan ostospostausta on turha odottaa koska en enää muista mihin sielläki rahani pistin..)


006 Sedällä oli 50-vee partyt. En muuten keksiny mitään kivaa päällepantavaa ni panostin sitte tavallista enemmän hiuksiin.:D 001 Opiskelijan "tee-se-itse-halpaa-lähes-gourmeeta", kasvisgratiinia ja täytettyjä herkkusieniä.. ♥ 036 sillon ku nukut pommiin ja kiskot paniikissa jotain päälle, se saattaaki osottautua tosi kivaks asuks (vaikkakin aika ykstoikkoseks..)! farkut, neule ja raitapaita Vero Moda, toppi ginatricot festariasuuu Maata näkyvissä -festareilla pamppailin mm. tämän näkösenä, farkut ja nahkatakki löydöksiä Turun (kirppu)toreilta, neule New Yorkerista Mallorcalta, samoin kuin laukkukin. Nahkatakista maksoin 10e ja tuo on Mangon ja aivan ihana, onnellisempi ei vois olla! Farkut on alunperin H&M:n. (kun kelit kylmenee niin mitä tekee essi? ostaa kevättakkeja tietysti! auringon paluuta odotellessa..) teetajablogeja Tää ilta on kulunu appelsiiniteen ja blogien parissa rentoutuen, pitkästä aikaa! kirppis Nämä on tämän päiväsiä löydöksiä Savonlinnasta, maailman taivaallisin takki 2e (alunperin H&M), eka raitapaita Lindexin alunperin ja hintaa oli 1,5e, ja raitaneule on Sonia Rykiel for H&M ja hintaa silläkin 1,5e. En kattonu siellä huonossa valaistuksessa ja kiireessä kovin tarkkaan ni tossa neuleessa on pari reikääD:, mut jospa siitäki selviäis jollain konstilla.. 035 Ja tähän kuohahtavaan kuvaan sedän viiskymppisiltä päättyy tämä sekametelisoppapostaus, ja nyt yritän palailla aiemmin ku parin viikon päästä vaikka koeviikko jo tuolla kolkuttelee ei-niin-kivasti. Adios!

4 kommenttia:

 1. Kiva kun postailit pitkästä aikaa! Toivottavasti jaksat pian laittaa Espanja- ja MN-kuvia :) Ja kivoja kirppislöytyjä oot tehny!

  VastaaPoista
 2. VOII ESSI <3 Hirvee ikävä ja ihanat ilmeet siula nois miu ottamissa kuvissa :) Ja mieki kävin sillo maanantaina siellä S-linnan kirpparilla, ni huh huh... Löysin vaikka mitä kivaa, mutta a) ei kokoja b) ei näyttäny enää yhtä kivalta miu niskassa :D

  Mut toi raitapaita siu löydöistä <3 Rakastuin, eli voisitko tuoda sen tänne... eiku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii sinua! <3 Miulla nuo oli just niin täydelliset ja hinnatki mahollisimman perfectot ni oli pakko ostaa :D Ja tuo kyllä tippuu siun päältä, siis oletan että tota raitaneuletta tarkotat.:D

   Poista