sunnuntai 2. joulukuuta 2012

MALLORCA 2012 part 2

Ohoh, se on hengissä! Minä nimittäin, koeviikon jäljiltä puhkipoikki ja nyt rentoudun. Ja saan vihdoin aikaseks lisää näitä Mallorca-kuvia tänne! Jessus, tuskin itekää muistin että edes olin siellä. Onko järkee postata näitä näin myöhään? Nyt on, koska tulee kivoja muistoja ku kattelee kuvia! :)


481 531 729 771 835 852 860 872 883 902 909 911 912 920 943 979 990 993 Eli tässä sekalainen valikoima kuvia. Enempää ei välttämättä edes tule, koska suurin osa kuvamateriaalista liittyy jollain lailla eläimiin (mukana eläinrakkaat serkut = papukaijoja, ankkoja, pingviinejä, muita lintuja, merileijonia, delfiinejä, kilpikonnia...)

Yks päivä käytiin Marineland-nimisessä vesieläin- ja lintupuistossa, ja yks toinen päivä käytiin äitin kanssa Mallorcan pääkaupungissa Palmassa ostamassa miulle mekko itsenäisyyspäiväjuhliin. Palma oli tosi kiva kaupunki! Seuraavana päivänä kolisteltiin tollasella puisella antiikkijunalla Soller-nimiseen paikkaan. Se oli tosi söpö kylä! Siellä oli tollaset vanhanaikaset ruokamarkkinat! Ja muutenki kaikkee söpöö. Mitään muuta kauheen erikoista ei tapahtunu, mistä ois kuvia. :D Tuo loma vaan hujahti ohi. Sit palattiinki jo Suomeen ja aherruksen pariin.

Noniin, Mallorca takana ja seuraavaks ois vuorossa niitä Maata Näkyvissä -festarikuvia! Jos siis saan aikaseks. Ja sitte ois muutaki kuvamateriaalia odottelemassa.. Hups:D No, nyt nukkumaan että jaksan huomenna aamulla lähtee ajotunnille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! Nuo hylkeet(?) on maailman suloisimpia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) merileijonia ne kai on :D mut jep, söpöjä ku mitkä!:)

   Poista
 2. Vähänkö hauskasti noi papukaijat tossa ekassa kuvassa :3 ikävä tota paikkaa ♥♥♥ ja oli kyl hauskaa :'DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Niin ja oli hauskaa ja oispa vielä tuolla lämpimässä...!♥

   Poista