maanantai 31. joulukuuta 2012

rule number one is that you gotta have fun


111
paita 8e/KappAhl186 bleiseri 17.95/Lindex141 paita 11.40/KappAhl007 2013-muki 1.95/Sokos134 151 008 kosmetiikkaa Sokokselta, hinnat kaikissa 2-4 euron luokkaa115 154 003
topit violetti 3e ja harmaa 4.95/H&M

Heips!
Olin koomannu kotona niin kauan, että aloin jo melkeinpä hyppiä seinille (vaikkei tän jalan kanssa kauheesti hypitä). Niinpä äiti sitten sano että nyt essi lähdetään alennusmyynteihin. Hyvin innokkaana venyttelin löysimmät farkkuni varovasti jalkaan ja matkaan ! Olihan tuo aika rankkaa könkkäillä siellä, mutta kun shoppailusta oli kyse niin mikään ei ole liian rankkaa ;) Miun alelöydöt yllätti, en nimittäin ois uskonu ostavani KappAhlista mitään ku sieltä en oo aikoihin löytäny mitään kivaa, ja nyt mukaan tarttu jopa kaks paitaa! Kuvissa on muodikkaasti housuina lökärit mut ehkä se ei nyt haittaa, yritin enimmät rajailla pois. Alemyyntejä pääsen lisää sitte kattelemaan ku lähen ens viikonloppuna Helsinkiin näkemään taas kielikurssikavereita!:)
Vuosiki on nyt pulkassa, 2012 meni tosi nopeesti ja toivon että 2013 tulee olemaan mahtava! Tää taitaa jäädä viimeseks postaukseks tälle vuodelle, joten HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE!:)

6 kommenttia:

 1. Voi kun kivoja alelöytöjä! Ite en oo vielä löytäny mitään, vaikka kaupungilla vähän käväisinkin. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 2. But baby when you're done, you gotta be the first to run
  Rule number two, just don't get attached to
  Somebody you could lose

  Rule number three, wear your heart on your cheek
  But never on your sleeve, unless you wanna taste defeat

  Girls, we do, whatever it will take
  Cause girls don't want, we don't want our hearts to break in two
  So it's better to be fake, can't risk losing
  In love again

  VastaaPoista
 3. Tyhmä mee roskii, oot liian kaunis!♥ p.s. älä ihmettele jos joskus nuo siu vaatteet tekee katoamistempun ja sen jälkeen ÄLÄ TULE MIUN KAAPILLE(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo no nää miun vaatteet kyllä tippuu siun päältä että älä yhtään..:DD ja itepä oot kaunis senki tyhmeli:< ♥

   Poista